No item found! Please check your config!

انواع نان های خانگی

انواع بیسکویت و شیرینی

انواع کیک

انواع حلوا

انواع دسر

انواع غذا و پیش غذا

 

کاسترول بادمجان

مواد لازم:

شیر یا آب : 1پ 

شکر : 1 ق س

نمک : کمی

آرد : 3 پ ( ولی 1 پ دیگه هم کنار دست تون باشه!)

روغن یا کره : نصف پ

پکینگ پودر : 2 ق چ

 

مواد داخل کاسترول :

بادمجان : 2 عدد

پیاز : 1 عدد

گوشت چرخ کرده : 300 گرم

رب : 2-3 ق غ

فلفل دلمه ای : 2 عدد

پنیر پیتزا : 300 گرم

زرده تخم مرغ : 1 عدد

 

طرز تهیه:

1- آب , شکر و روغن رو مخلوط می کنیم.

2- آرد و پکینگ پودر رو کم کم اضافه و 1.5 ساعت استراحت می دیم.

 

3- بادمجون ها رو حلقه حلقه و بعد سرخشون می کنیم. من بادمجون سرخ کرده داشتم و فقط ریزشون کردم. من دوست ندارم بادمجونام زیاد دیده شن!

4- پیاز رو سرخ می کنیم , گوشت اضاقه می کنیم و یه سر تفی می دیم و بع ادویه جات و بعد هم رب اضافه و تف می دیم. ( دقیقا مث مایه ماکارونی!)

5- فلفل ها رو هم نگینی می کنیم.

6- حالا خمیرمون که خوب استراحت کرده رو به 2 قسمت تقسیم می کنیم.

یک قسمت رو خوب باز می کنیم و می ذاریم تو سینی فر یا تو قالب.حالا:

یه کم پنیر پیتزا می زنیم بعد بادمجون , پنیر پیتزا بعد مواد گوشتی , دوباره پنیر پیتزا و بعد فلفل دلمه ای و در آخر دوباره پنیر پیتزا!

 

7- حالا اون قسمت دیگه هم باز می کنیم و می ذاریم روی قسمت قبلی و دور تا دورشو خوب بهم می چسبونیم.

8- زرده تخم مرغ روش می زنیم و به مدت 45-50 دقیقه می ذاریم داخل فر با دمای 180 درجه!

اگه خمیرتون باقی موند می تونین قالب بزنین و خمیرتونو تزیین کنین.

اینم قسمت آخر که وواقعا دیر شده بود منم گریل رو زیاد کردم! :(

خیییییییییییییلی خوشمزه می شه. حتما یه بار امتحان کنین.

نوش جان.

 

* می تونین به جای پکینگ پودر از خیمر مایه استفاده کنین که خیلی بهتر می شه و ضررشم کمتر!

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

عضویت در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید..

درباره ما

 

نظرات سایت فعال شد.

ممنون از همراهی شما

آدرس اینستاگرام :  asooneh.ir@