ترشی قارچ

سلام.

بعضی از ترشی ها هستن که ادم فک می کنه من در آوردیه! فک می کنه خوشمزه نیس!

ترشی قارچ از اون دسته ترشی هایی بود که فک می کردم خوشمزه نمیشه. تصمیم گرفتم که با یه مقدار کم درست کنم و ببینم حسم نسبت به این ترشی درسته یا نه؟!

و در کمال تعجب دیدم کاملا حسم اشتباه می گفته! ترشی قارچ یکی از خوشمزه ترین ترشی هایی هس که تا حالا خوردم.

فوق العاده عالی و آسونه!

و اما طرز تهیه این ترشی خوشمزه!

قارچ هاتونو خوب می شورین و برش می دین.

 

بعد یه قابلمه آب می ذارین بجوشه, وقتی جوشید , قارچ های اسلایس شده رو داخل آب جوش می ندازین و اجازه می دین که تا کمی بجوشه و نرم شه. زمانش هم تقریبا بین 5 تا 10 دقیقه میشه.

یه خورده زردچوبه هم بزنین! تا زردچوبه موقع جوشیدن به خورد قارچ ها بره و رنگ بگیره.

بعد آبکشش کنین و روی یه پارچه تمیز پهنش کنین تا کاملا خشک شه.

 بعد از یک الی 2 ساعت که کامل خشک شد , یه ظرف شیشه ای خشک بر می دارین و توشو پر می کنین از :

قارچ ها , سیر (یک دو حبه ) , فلفل سبز تند , سبزی معطر (مث نعنا , گشنیز و ترخون و ... که من فقط نعنا خشک و جعفری خشک داشتم و همونا رو ریختم) , کمی نمک و  سرکه.

سرکه رو تا لب شیشه پر می کنیم و درشو محکم محکم می بندیم.

من یه روز تو محیط آشپزخونه گذاشتم و از فرداش داخل یخچال .

تو دستور اومده بعد از یک هفته قابل خوردنه اما من بعد از 2 هفته رونمایی کردم و دیدم به به ! چی شده!

بعد از هر بار مصرف بازم بذارین داخل یخچال.

خییییییییییییییییلی این ترشی خوشمزه می شه! خییییییییییییلی ! 

نوش جونتون.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form