ترشی پیاز

سلام.

ترشی پیاز خیلــــی خوشمزه که از بچگی دوسش داشتم و دارم!

ایشون هم پارسال محرم درست کردم و تازه امسال محرم دارم پست می کنم :)

 

مواد لازم :

پیاز ریز بنفش(سفید هم میشه ولی اصلش بنفش)

سیر

سرکه

نمک

نعناع خشک

پیاز رو انداختم تو آب سرد تا راحت پوست بشه.

بعد پوست گرفتم و شستم.

گذاشتم روی پارچه تمیز تا آبش گرفته شه .

بعد ریختم داخل شیشه خشک و تمیز و بعد سیر , نمک , نعناع خشک و سرکه ریختم و درشو محکم بستم و گذاشتم رو تراس تو سایه! آفتاب بهش نخوره.

این ترشی معمولا بعد از 2 ماه میرسه ولی خب معمولا زودتر مصرف میشه:)

نکته!

--- نمک یه قاشق ریختم.

--- نعناغ می تونین نریزین!

--- ریشه پیاز رو از ته نگیرین. چون تو سرکه از هم باز میشه.

--- ترشی آسون و خوشمزه ای هس اگه دنبال ترشی درست کردن هستین درست کنین حتما. 

--- مامانم پیازا رو 4 قاچ می کردن به صورت سطحی , طوری که به ریشه نمیرسید!!!! و بعد می نداختن داخل شیشه. من فراموش کردم ولی اونجوری خیلی بهتــــــر!

--- مامان گلی دیگه ترشی پیاز درست نمی کن. برای همین من دست به کار شدم :)

نوش جونتون.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form