ترشی ناز خاتون

سلام.

یه ترشی خیلی خوشمزه درست کردم به نام " ترشی ناز خاتون " مث اسمش ناز و خوشمزس.طرز تهیه شم آسونه.

اگه اشتباه نکنم این ترشی باید مال شمالی های گل باشه آخه وقتی می خوری احساس می کنی داری میزرا قاسمی می خوری :) البته میرزا قاسمی با طعم خیلی تند!

 

مواد لازم :

بادمجون : 1 کیلو

سیر : 2-3 بوته

فلفل سبز تند : در حدی که تند بشه.

سبزی معطر : نعنا , ترخون و ریحون و ...

سیاه دانه : 1-2 ق غ

سرکه

نمک

 

طرز تهیه :

بادمجونا رو کبابی می کنیم .

همه ی مواد غیر از سیاه دانه , نمک و سرکه , رو داخل غذاساز بریزین و خوب پوره کنین.

می ریزیم داخل شیشه و سیاه دانه , نمک و سرکه رو بهش اضافه می کنیم.

وقتی سرکه می ریزین , خوب به خورد مواد بدین. با کمک قاشق خوب زیرو رو کنین.

من سرکه کم ریختم.در حدی که فقط با مواد مخلوط شد , طوری نریختم که روی موادم وایسته!

نمک هم کمتر از یه قاشق ریختم.

سیاه دانه هم فراموش کردم :)

ترشی خوشمزه ای میشه. حتما درست کنین.

---- من با کل دستور درست کردم و بهم همین اندازه رو داد!

--- این ترشی رو قرار شما نوش جان کنین پس بنا به ذائقه تون میزان سیر و فلفل رو تغییر بدین!

--- این ترشی بعد از دو روز میرسه اما من بعد از یه هفته مصرف کردم.

--- در یه جای خنک نگهداری کنین. من رو تراسم همه ترشی هامو گذاشتم :) قسمتی که نور آفتاب نیس!

نوش جونتون.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form