بستنی خانگی

سلام.

یه بستنی خییییییییییییییییلی خوشمزه و کمی پر زحمت. سادس ها! زحمتش فقط هم زدن زیاااااد!

مواد لازم :

شیر :  4 پ 

شکر : 400 گرم ( ولی من 300 گرم می زنم که نرمال و خوبه. 300 گرم معادل یک و نیم پ ست تقریبا)

ثعلب : 1 ق غ سر خالی

گلاب : یک دوم پ

خلال پسته: مقداری

زعفران و کاکائو : مقداری

 

طرز تهیه :

--- ثعلب پودر مانند مثل آرد تقریبا. لوازم قنادی ها دارن. فک کنم عطاری ها هم باید داشته باشن.

 ثعلب و شکر رو خیلی خوب با هم مخلوط می کنیم.

شیر رو یه خورده گرم می کنیم . ( تقریبا مث ولرم باشه)

مخلوط شکر و ثعلب رو کم کم به شیر اضافه می کنیم.و هر دفعه خیییییییییییییلی خوب با همزن دستی می زنیم .

این مخلوط به دست اومده رو باید خییییییلی هم بزنیم. هر چه بیشتر هم بزنیم کشدار شدنشو کاملا حس می کنین. یه جورایی سنگین می شه موقع هم زدن و دست براتون نمیمونه :)

بعد از این عکس بالا همچنان مخلوط شد . چون شوهرم باید می رفت دیگه این عکسو گفتم فعلا داشته باشم :) البته ناگفته نماند که پسری هم کلی کمکم کرد.

بعد از اینکه کاملا کشدار شد و خوب هم خورد , گلابو اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم.

خب....

حالا اگه می خواید بستنی 3 رنگ داشته باشین, مواد بستنی را به 3 قسمت تقسیم کنین. به یکی زعفران دم کرده اضافه کنین, به یکی کاکائویی که تو چند قطره آب ( یا شیر ) باز شده , و اون یکی هم که سفید!

دوباره یه کوچولو دیگه هم می زنیم هر کدومو و می ذاریم داخل فریزیر.

هر 10 دقیقه یکبار از فریزر میاریم بیرون و خوب با همزن دستی می زنیم.

اینکارو چندین بار تکرار می کنیم ( 5 بار البته بسته به دمای فریزرتون داره) تا جایی که می بینین دیگه تقریبا داره تمام سطح می بنده , دیگه هم نمی زنیم و می ذاریم داخل فریزر 8-9 ساعت بمونه. 

و بعد هم نوش جونتون می کنین.

 

دوباره نوشت :

دوستان گلم!

اصل این دستور اینه که با همزن دستی بزنیم اما من با همزن برقی هم امتحان کردم و هیچ تغییری نکرد! یعنی هر جا گفته همزن دستی من با همزن برقی انجام دادم. و هر دو مثل هم شدن.

گفتم این تجربمو بااتون در میون بذارم :)

موفق باشین.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form