ژله گل با بطری نوشابه

سلام.

یه ژله ای می خواستم درست کنم که عکساشو که توی نت می دیدم خیلی ذوق می کردم از بس به نظرم قشنگ میومد و البته قشنگ هم بود! این ژله ای که من هوس کرده بودم با بطری نوشابه درست شده بود.

اولش خواستم درست کنم اما از در آوردن ژله ترسیدم! آخه خاطره بد دارم از این کار(یه بار خراب کردم)

خلاصه تصمیم گرفتم که درست کنم و شد این:

انتخاب رنگا با خودم نبود. وقتی درست کردم اولش ذوق زدم ولی بعدش به نظرم جالب نیومد! نمی دونم چرا؟!

حالا بگذریم... بریم سراغ طرز تهیه:

بهتر رنگا بهم بخوره مثلا قرمز با موز یا قرمز با آبی و ....

من با نصف پودرم درست کردم!

اول بطری نوشابه تونو برش بزنین(قسمت پایین خودش یه خط داره , تا همون قسمت برش بزنین).خوب بشورین و بذارین داخل فریزر. یه نیم ساعتی بذارین داخل فریزر بمونه.

بعد ژله تونو آماده کنین به این روش:

بسته های ژله معمولا 100 گرمی هست. یه بسته رو با یه لیوان آب جووووووش مخلوط کنین و به روش بن ماری حل کنین طوری که هیچ ذره ای باقی نمونده باشه.(من چون با نصف بسته درست کردم , نصف پ هم اب جوش ریختم)

یه خورده که از حرارت افتاد بریزین داخل بطری نوشابه تون و بذارین داخل یخچال.(من از بطری ماءالشعیر استفاده کردم اولش کم برش زدم یعنی همین عکسی که در زیر می بینین ولی برای در اوردنش دوباره برش زدم , چون با این اندازه برای در اوردنش سخته!دقیقا تا جای خطی که خودش گفتهبرش بزنین)

نکته!

---- دیگه از اب سردی که خودش گفته استفاده نمی کنیم!

من شب این کارو کردم. فردا صبح که کامل خودشو بست شروع کردم به درست کردن زله زیری یعنی همون آبیه!

آبی هم درست کردم به روش بالا یعنی با نصف پ آب جوش و روش بن ماری (اگه شما از کل بسته استفاده کردین , با یه لیوان آب جوش حل کنین)

حالا بذارین از حرارت بیوفته و شروع کنین به در آوردن ژله از بطری!!!!

به نظر من کار سخت ژله , در اوردنشه. اول که از یخچال بیرون میارین داخل آب گرم بذارین.

بعد دور تا دورشو با چاقوی نوک تیز باریک! از بطری جدا کنین.

بعد با انگشت تون آرووووم لبه ژله رو از کناره بطری جدا کنین. همون کاری که با چاقو انجام دادین اما این دفعه با انگشت, مث این عکس که من از نت برداشتم :

حالا ظرف سروتونو خیس کنین( برای اینکه اگه ژلتون جای مناسبی نبود بتونین حرکتش بدین.) و ژله گلتونو برعکس کنین. اگه برعکس نشد بازم تو آب گرم بذارین و آروم با انگشت تون بر گردونین. من خودم 2 بار تو آب گذاشتم و بعد با دست که برگردوندم درست شد.

خب پس ما تا اینجا یه ظرف سرو داریم که توش گل مونه و یه ظرفی که همون ژله زیری (آبی) قرار داره:

حالا آروم آروم و با قاشق ژله زیری رو به ظرف سروتون منتقل کنین. و می ذارین داخل یخچال.

---- اگه ژله ی زیری تون گرم باشه , رنگش با گل تون قاطی میشه.

 

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form