ژله مغزدار

سلام.

ایشون ژله مغزدار هستن که بسیار سوپرایز کننده و شیک تشریف دارن.

اینکه می گم شیک نه بخاطر کار خودمه ها! نه ! به خاطر نمونه هایی که دیدم!

مواد میانی ژله مغزدار متفاوت هست که من با دستور دوست خوبم درست کردم.

خیلی آسونه و زودی درست میشه . برای مهمونی ها و جشن تولد فک کنم گزینه خیلی خوبی باشه.

مواد لازم :

یه بسته پودر ژله

یک لیوان آب جوش

نصف لیوان آب سرد( آب معمولی)

نصف بستنی لیوانی از مدل وانیلی ش :)

 

مواد میانی :

پودر کاکائو : 3 ق چ

نشاسته : 3 ق چ

شکر : 3 ق چ

روغن : 3 ق چ

زرده تخم مرغ : 1 عدد

اب : یک فنجان

بیسکویت یا کیک

 

طرز تهیه :

من با نصف مواد درست کردم .

اول پودر ژله رو خیییییییلی خوب با آب جوش حل کنین. به روش بن ماری.

بعد نصف لیوان اب سرد بهش اضافه کنین.

و در اخر هم نصف بستنی لیوانی تونو اضافه کنین و خوب اینا رو با هم مخلوط کنین.

قالب مونو چرب می کنیم.(برای چرب کردن حواستون باشه که خیییییییییییییییلی کم روغن به قالب تون بزنین ها!)

و بعد می ریزیم داخل قالب و می ذاریم داخل یخچال تا خوب ببنده.

وقتی بست می ریم سراغ تهیه مواد میانی...

تمام مواد میانی رو با هم ترکیب می کنیم و روی شعله کم می ذاریم و مدام هم میزنیم تا زمانی که سفت شه.

بعد بهش خورده کیک یا خورده بیسکویت اضافه می کنیم و اجازه می دیم تا سرد شه.

 

حالا داخل ژله بسته شده رو با احتیاط خالی می کنیم. طوری که به کناره ها و کف ژله صدمه وارد نشه.

 وسط ژله خالی شده رو با مواد میانی پر می کنیم.

خب حالا اون ژله هایی که از وسط ژله مون در آوردیم رو دوباره می ذاریم به روش بن ماری آب شه و وقتی که سرد شد!!!!! می ریزیم روی ژله مون.

--- وقتی که سرد سرد شد وگرنه کل کارتونو خراب می کنه ها!

می ذاریم داخل یخچال تا خوب ببنده.

بعد از بسته شدن کناره های ژله رو به وسیله یه وسیله نوک تیز مث چاقو از قالب مون جدا می کنیم و بعد برای احتیاط همین کار رو با انگشت انجام میدیم. یعنی انگشتاتون بذارین روی سطح ژله و خیلی آروم سعی کنین ژله رو از دیواره جدا کنین. همین کار رو برای دور تا دور قالب تون انجام بدین.

و بعد هم داخل ظرف مون بر عکسش می کنیم. چون قالب رو چرب کردین خیالتون جمع که نمی شکنه و اتفاقی تو بر عکس شدنش نمی افته.

و بعد هم میشه این:

و اینم برش خوردش:

نکته!!!

--- اول از همه بگم که من با این موادی که درست کردم اندازه همین قالبم شد. من با نصف مواد درست کردم و مواد میانی هم با یک سومش :)

--- برای مواد میانی من چون با یک سوم مواد درست کردم دیگه زرده نزدم اما شما حتما بزنین.

--- اگه می خوان مواد مغزدارتون بیشتر باشه , مقدار بیشتری از ژله تونو خالی کنین البته خییییییییییییلی با احتیاط. به نظرم باید بیشتر خالی می کردم!!!!

ژله بی درد سر و آسونیه. حتما درست کنین و لذت ببرین از طعم و شکلش :)

نوش جونتون.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form