ژله میوه (انار)

سلام.

بالاخره قسمت شد که ژله میوه درست کنم. اصلا حس خوبی نداشتم نسبت به اینکه ژله رو با میوه بخورم. ولی حالا که درست کردم میگم خیییییلی خوشمزس.

من میوم انار بود اونم از نوع انار سفید :) .برای ژله هم ژله انار استفاده کردم .

مراحل کار هم سادس!

 اول اینکه انار رو دون کنین و بریزین داخل ظرفتون.

ژله رو خوب خوب بن ماری کنین. من فقط از آب جوش استفاده کردم.

وقتی ژلم اماده شد یه ذره , ریختم داخل ظرفم که میوه داشت. طوری که فقط میوه ها رو بگیره.

و بعد می ذاریم داخل یخچال تا نیم بند شه ( یا اگه عجله دارین داخل فریزر)

این کار برای اینکه اگه کل ژله رو بریزین داخل ظرفتون انار ها یا حالا هر میوه ای که دارین میاد بالا و دیگه ته ظرفتون باقی نمی مونه!

برای همین اول با کمک یه ذره ژله روی میوه ها , میوه ها رو ثابت می کنیم و بعد باقی ژله رو می ریزیم.

 

وقتی ژله داخل میوه ها نیم بند شد, باقی ژله رو می ریزیم و می ذاریم داخل یخچال تا خودشو بگیره.

به همین راحتی!

برای روی کار هم برای اینکه از سادگی در بیاد , ژله رولی شکل گل درست کردم. ژله رولی به شکل گل

 

نوش جونتون.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form