دسر هویج

سلام.

دسر هویج یه دسر بسیییییییار خوشمزه و لذیذ هس!

این دسر شد یکی از دسرهای مورد علاقه من!

زمانی که مهمون قرار براتون بیاد و نمی دونین چی باید آماده کنین اول کار اینو برا دسرتون آماده کنین چون خیلی آسون و خوشمزس.

یه بسته بیسکویت همیشه تو خونتون داشته باشین. هویج هم اگه داشته باشین , دیگه سه سوته میشه این دسر خوشمزه رو اماده کنین.

مواد لازم :

هویج : 1 کیلو

شکر : 1 کیلو ( ولی خییییییییییییییییلی زیاد!!!)

نشاسته : 3 ق غ

پودر ژلاتین : 1 ق م

گلاب : نصف فنجان

هل : 1 ق غ

آبلیمو : 1 ق س ( من یادم رفت نزدم :)

زعفران : 1 ق غ( چون رنگش خوب بود من دیگه زعفرون نزدم )

بیسکویت پتی بور : 2 بسته

پودر نارگیل و پودر پسته : برای تزیین

 

طرز تهیه :

من با نصف مواد درست کردم.

 اول یه نکته رو بگم که میزان شکر خیلی خیلی زیاد تو دستور. من به ازای تقریبا نیم کیلو هویج , 100 گرم شکر ریختم که واقعا اندازه بود! شما هم لطفا برای یک کیلو بیشتر از 300 گرم نزنین!!!! بازم امتحان کنین و بچشین اگه کم بود بیشترش کنین!

خب دستور...

هویج رو پوست بکنین و تکه کنین و با کمی آب بذارین بپزه. طوری که آب , به خورد هویج بره و کاملا پخته شه.

بعد هویج رو با شکر تو دستگاه مخلوط کن بریزین و خوب پورش کنین.

پودر ژلاتین رو با گلاب روی حرارت کتری بذارین و اجازه بدین تا کاملا باز شه. 

همزمان با ژلاتین که رو بخار کتری هس , نشاسته رو در چند ق آب سرد مخلوط کنین تا باز شه و بعد به مخلوط هویج و شکر اضافه کنین و روی حرارت کم بذارین (متوسط مایل به کم :) و مدام هم بزنین تا گلوله ای شکل نشه.

بعد از این که قوام اومد ....

ژلاتین به همراه گلاب , هل , زعفرون و آبلیمو رو اضافه کنین و مخلوط کنین و بعد از چند دقیقه حرارت رو خاموش کنین.

--- میزان آبلیمو رو کمترش کنین!!! من فراموش کردم ولی شما اگه زدین , حتما کمتر بریزین.

حالا کار  تقریبا تمومه!

بریم سراغ تزیین:

یه ظرف بردارین و ته شو بیسکویت پتی بور بچینین:

بعد روش مواد هویج تونو بریزین. من چند دقیقه گذاشتم از داغی بیوفته و بعد ریختم روش.

دوباره بیسکویت و بعد دوباره هویج....

روشم پودر نارگیل بریزین.

 بذارین داخل یخچال تا 2 ساعت و بعد نوش جونتون کنین.

راستش من شب گذاشتم تا صبح. این جور دسرا , هر چی بیشتر بمونه به نظرم خوشمزه تر میشه :) البته یه نکته ای رو یادتون بمونه!!!!

---- اگه قرار شب تا صبح بذارین داخل یخچال بمونه , بعد از 2-3 ساعت حتما روشو بپوشونین تا روش خشک نشه.

اگه دوست دارین می تونین قالب بزنین. 

اینم نمای نزدیکتر :

خییییییییییلی خوشمزس حتما حتما امتحان کنین.

نوش جان.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form