رویخی

سلام.

رویخی یه خوردنی سرد و شیرین قدیمی هس که روی سینی های کوچیک روی یخ می ذاشتن و توی کوچه بازار می فروختن. برای همین هم اسمش " رویخی " شده!

به نظر من یه گزینه ی خیییییییلی خوبی هس برای اونایی که نمی خوان از شکر استفاده کنن یا دیابت و ... دارن. آخه این دسر خوشمزه اصلا شکر نداره !!!

تقریبا مث همون فرنی خودمونه اما بدون شکر و برای شیرین شدنش , شیره انگور جایگزین میشه.

مواد لازم :

آرد برنح: 3 ق غ

نشاسته : 1 ق غ

اب سرد : 3 پ

شیر : 2 پ

هل و گلاب : کمی

شیره انگور : تزیین 

 

طرز تهیه:

آرد برنج و نشاسته رو داخل آب حل کنین و بعد صافی کنین.

روی حرارت کم بذارین و مدام هم بزنین.

--- بازم تاکید می کنم که اینجور چیزا رو حتما با حرارت کم بپزین.

وقتی حجم آب نصف شد , شیر رو اضافه می کنیم و بازم هم می زنیم تا غلیظ شه. طوری که اگه روی یه بشقاب سرد یه خورده بریزیم , زودی ببنده.

بعد داخل بشقاب تخت یه لایه نازک می ریزیم و روشو با هل , گلاب و شیره انگور به صورت مارپیچ تزیین می کنیم.

--- من هل و گلاب رو داخلش ریختم.

---بجای شیره می تونین هر شهد دیگه ای هم بریزین ولی صفاش به همون شیره انگور!

--- حتما یه لایه نازک بریزین داخل ظرف , که با اون مقدار شیره انگور شیرین شه.

من که واقعا خوشم اومد! البته ناگفته نماند که زمان می بره چون مدام باید پای گاز باشی.

ولی حتما درست کنین.

نوش جونتون.

 

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form