باسلوق شب یلدا

سلام.

قبلا باسلوق درست کرده بودم با ژله که طعم خییییییییلی عالی ای داشت : باسلوق ژله ای

این بار مدل سادشو درست کردم برای شب یلدا که این مدلشم خیلی خوشمزس.

مواد لازم :

 آب : 3 پ

نشاسته : نصف پ

شکر :سه دوم پ

پودر ژلاتین : 1 ق م

آب سرد : یک چهارم پ

روغن : 1 ق غ

هل : کمی ( اختیاری)

آب لبو : کمی

آب اسفناج : کمی

 

طرز تهیه :

نشاسته و یک پ از آب رو با هم مخلوط کنین تا حل شه . بذارین یه کنار بمونه.

شکر و باقی آب رو روی حرارت می ذاریم تا به جوش بیاد و شکر حل شه .

بعد پودر ژلاتین و یک چهارم آب سرد رو با هم مخلوط می کنیم و به شکر اضافه می کنیم.

وقتی پودر ژلاتین حل شد , نشاسته رو اضافه می کنیم و حرارت رو کم می کنیم و مدام هم می زنیم.

یه کمی که سفت شد و رنگش روشن تر شد , روغنو اضافه می کنیم و می ذاریم تا غلیظ شه. ( من یه خورده هل هم اضافه کردم که خیلی خوشمزش کرد البته رنگشو کمی تغییر میده که می تونین بجاش از عرق هل استفاده کنین)

وقتی غلیظ شد , حرارتو خاموش کردم و یه مقدار برای قسمت سبز رنگ برداشتم , یه مقدار برای سفید و باقی رو هم برای قرمز گذاشتم. ( هر کدومو داخل قابلمه جداگانه همون لحظه ریختم تا سرد نشه.)

داخل اونی که برای سبز کنار گذاشتمو 2 ق آب اسفناج ریختم و روی حرارت کم هم زدم تا دوباره غلیظ شه.

 برای قسمت قرمز رنگ هم 2 ق آب لبو ریختم و روی حرارت کم هم زدم تا غلیظ شه.و بعد از غلیظ شدن , درشو بستم تا سرد نشه و نبنده.

قسمت سفید هم براش در گذاشتم تا سرد نشه.

وقتی قسمت سبز رنگ آماده شد , ریختم داخل ظرف ( ظرف نیازی به چرب کردن نداره) گذاشتم تا یه خورده ببنده .( چون هوا خیلی سرد بود , چند دقیقه ای بست)

وقتی کمی خودشو گرفت , قسمت سفید رنگو کمی هم زدم تا از داغی بیوفته و بعد قاشق قاشق روی قسمت سبز رنگ ریختم.

 چون قسمت سفیدم کم بود , و از طرفی بخاطر هل کاملا سفید نبود , زیاد تو عکس مشخص نیس.

و وقتی قسمت سفید هم کمی بست , قرمز رو که از داغی افتاده بود بهش اضافه کردم .

 گذاشتم داخل یخچال تا خودشو بگیره و سفت شه.

 و بعد از یکی دو ساعت ( زمانی که کاملا بسته شه) آمادس و می تونین برش بزنین.

کناره ها خیلی راحت جدا میشن . کناره ها رو جدا کنین و بعد برعکس کنین و برش بزنین.

یا می تونین قالبی درست کنین.یا به صورت تک نفره.

 

 --- می تونین به جای آب اسفناج از پودر اسفناج هم استفاده کنین که رنگش خیلی خوشرنگ تر از این می شه اما ذرات پودر داخلش دیده میشه .

--- یه نکته مهم که قبلا هم گفتم تو پستای قبل , برای ژله هایی که لایه ای هستن , نباید لایه ی اول کامل ببنده و بعد لایه دومو بریزین ! اینطوری موقع برش , لایه ها از هم جدا می شه . لایه اول وقتی یه کوچولو بست , لایه دوم رو بریزین. اینم حواستون باشه که لایه اول بسته باشه وگرنه وقتی لایه دومو می ریزین با لایه اول قاطی میشه.

--- آب اسفناج : اسفناج رو با به کوچولو آب روی حرارت گذاشتم , وقتی آبش کم شد ( در حد چند قاشق) برداشتم به عنوان اب اسفناج.

--- آب لبو : لبو رو گذاشتم با آب بپزه و وقتی پخت , آب باقی موندشو به عنوان آب لبو استفاده کردم.

نوش جونتون.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form