نان فلفلی

سلام.

کلوچه های خوشمزه غذایی خوشمزه! خمیرش عاااااالیه!

 

مواد لازم :

برای خمیر :

خمیر ترش : 1 ق س

شکر : 1 ق چ

آب ولرم : 1 پ

نمک : کمی

تخم مرغ : 1 عدد

روغن مایع : 2 ق س

آرد : به اندازه لازم

 

مواد میانی :

روغن مایع : 1 ق س

پیاز : 1 عدد

فلفل دلمه ای خرد شده : 1 فنجان

برنج پخته شده : 1 فنجان

نخود فرنگی پخته : 1 فنجان

جوانه ی گندم : 1 فنجان

بادام خرد شده : 2 ق س

زنجبیل : 1 ق س

نمک و فلفل

زعفران آبکرده : 1 ق چ (اختیاری)

 

رومال نان :

زرده ی تخم مرغ : 1 عدد

 

طرز تهیه :

 خمیر ترش و شکر رو با آب ولرم مخلوط می کنیم و درشو می پوشونیم تا 10-15 دقیقه استراحت کنه و عمل بیاد.

نمک , تخم مرغ و روغن مایع رو مخلوط می کنیم و خمیر مایه عمل اومده رو بهش اضافه می کنیم.

--- من برای نون ها م از روغن جامد استفاده می کنم.

ارد الک شده رو بهش کم کم اضافه می کنیم تا جایی خمیر نرمی داشته باشیم.

خمیر رو خوب ورز می دیم . اگه یه خورده به دست چسبید اصلا اشکال نداره! زیادی آرد اضافه نکنین که خمیرتون سفت میشه و اصلا نون خوبی نخواهید داشت.

روی خمیر رو بپوشونین و بذارین 1-2 ساعت استراحت کنه تا حجمش دو برابر شه.

تا زمانی که خمیر داره استراحت می کنه , مواد میانی رو آماده می کنیم.

پیاز رو خرد می کنیم و با روعن تفت می دیم. 

فلفل دلمه ای رو اضافه می کنیم و سر تفتی می دیم و در نهایت باقی مواد رو اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و حرارت رو خاموش می کنیم.

زمانی که خمیرمون آماده شد و حجمش دو برابر شد , از خمیر گلوله هایی بر می داریم , یه خورده بازش می کنیم و از مواد میانی داخلش قرار می دیم و خمیر رو می بندیم و گلوله ای شکل می کنیم و داخل سینی قرار می دیم. (سینی فر رو کاغذ روغنی بندازین یا چرب کنین)

گلوله های آماده شده رو یه کوچولو با دست فشار می دیم و روشونو می پوشونیم تا نیم ساعت الی 45 دقیقه ای استراحت کنن.

و بعد از استراحت و دو برابر شدن حجمش , با زرده ی تخم مرغ رومال می کنیم 

 

و می ذاریم داخل فر از قبل گرم شده با 175 درجه به مدت نیم ساعت .

اینم بافت نون که عالیه!

--- منظور از فنجان یعنی همون فنجان , و پ یعنی پیمانه استاندارد یا لیوان فرانسه دسته دار. 

--- مواد میانیش زیاد! به نظر مواد میانیش دوبرابر دستور خمیر :!

--- برای رومال من از تخم مرغ کامل استفاده کردم.

نوش جونتون.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form