خورش بامیه

سلام.

خورش بامیه یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین خورش هاس که خیییییییییییییییییییییییلی دوسش دارم.

مواد لازم :

ماهیچه یا قلم : 750 گرم ( من از گوشت خورشتی استفاده کردم )

پیاز : 1 عدد

سیر : 5-4 پر

بامیه: یک کیلو

رب : 2-3 ق غ

فلفل قرمز : 1 ق چ

زردچوبه : 1 ق چ

نمک و فلفل

 

طرز تهیه :

ساقه بامیه رو می زنیم اما باید حواسمون باشه تا سوراخ ایجاد نشه. وقتی سوراخ بشه , موقع پخت , لعاب پس می ده و یه جوری میشه که خیلی ها بامیه رو به همین خاطر دوست ندارن. پس حواستون باشه.

بعد داخل کمی روغن یه ده دقیقه تف می دیم و می ذاریم کنار.

پیاز رو خورد و طلایی می کنیم و سیر هم می کوبیم و اضافه می کنیم و سر تفی می دیم به همراه زردچوبه و گوشت.

بعد از تف دادن, فلفل قرمز هم اضافه می کنیم و 3 پ آب به قابلمه اضافه میکنیم تا گوشت بپز.

وقتی گوشت پخت , بامیه ها رو اضافه می کنیم و می ذاریم تا بامیه ها پخته شه.(بامیه ها زود میپزه)

در آخر رب رو تف می دیم و به همراه نمک و فلفل به قابلمه اضافه و حرارت رو خاموش می کنیم.

--- این خورش باید کم آب باشه  اگه آب دار بود , قبل از ریختن بامیه ها , در قابلمه رو باز بذارین تا ابش تبخیر شه.

--- اگه دوست دارین خورش ترش باشه , همراه بامیه 2-3 ق آبلیموی تازه یا آبغوره اضافه کنین.

--- برنج رو داخل استکان ریختم و خوب فشردش کردم و بعد برعکسش کردم.

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form