طرز تهیه سیب زمینی ترد رستوران

سلام.

می خوام طرز تهیه سیب زمینی های ترد رستوران ها روبگم که  واقعا مث بیرون ترد و خوشمزه می شه.

خب اول سیب زمینی هامونو خلال می کنیم. ولی نازک نمی کنیم تا مث بیرون در بیاد.

 در حین اینکه سیب زمینی هامونو داریم ریز می کنیم , تو یه قابلمه می ذاریم آب بجوشه.

--- من هر سیب زمینی ای که ریز می کنم می ریزم تو یه ظرف آب. این جوری تازه تر می مونه و سیاه نمیشه.

وقتی آب جوشید , یک قاشق نمک می ریزیم داخل آب جوش و بعد سیب زمینی های ریز شده رو بهش اضافه می کنیم.

می ذاریم سیب زمینی هامون 5 دقیقه تو قابلمه روی حرارت بمونه! زمانش بستگی به اندازه سیب زمینی هاتون داره. اگه نازک ریز کرده باشین زمانش کمتر و اگه ضخیم تر برش زده باشین , زمانش بیشتر میشه.

---باید سیب زمینی ها یه خورده نرم بشه!!! بعد از چند دقیقه یه دونه رو بردارین و با دست تون امتحان کنین و ببینین نرم شده یا نه! اگه یه کمی نرم بود , بردارین.

--- نباید زیادی نرم بشه ها!

بعد بریزین تو صافی تا آبش کاملا کشیده بشه.

 

بعد از اینکه کاملا آبش خشک شد می ریم سر وقت سرخ کردن!

روغن تو ماهی تابه می ریزیم و اجازه می دیم داغ شه. و بعد از داغ شدن هم , سیب زمینی ها رو داخلش سرخ می کنیم.

باید مواظب باشین که خیلی طلایی نشه ولی خام هم نباید باشه. آخه اگه خیلی طلایی بشه که دیگه مث بیرون در نمیاد!

بعد از سرخ شدن هم می ره واسه خوردن :)

با سس هم که دیگه عاااااااااااالی می شه.( اینم لینک سس قرمز خانگی خودم پز )

 

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form