شنسیل مرغ

سلام.

امروز می خوام طرز تهیه یه شنسیل خییییییییییییییلی خوشمزه رو بگم.

اول اینکه یه سینه ی مرع بر می دارین تو اب نمک + آب لیمو + زردچوبه و فلفل چند ساعتی می خوابونین.

بعد سینه رو به صورت افقی برش می زنین. برش هاتون باید نازک باشه!

یه نیم ساعت یا 15 دقیقه دیگه می ذارین دوباره تو همون آب لیمو و آب نمک و ... که درست کرده بودین می ذارین تا خوب طعم دار شه.

حالا می ذارین تو سبد تا کمی آبش گرفته شه.

تو این فاصله 3 تا ظرف آماده می کنین که به ترتیب: آرد سفید , تخم مرغ و پودر سوخاری باشه.

داخل تابه روغن داغ می کنیم و برش های مرغ رو به ترتیب داخل آرد سفید می کنیم بعد تخم مرغ هم زده و بعد هم پودر سوخاری و در مرحله آخر داخل تابه!

گاز رو کم می کنیم تا به دل پخته شه.

فوق العاده خوشمزه میشه. حتما امتحان کنین.

 نوش جان.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form