دمی گوجه (استامبولی پلو)

سلام. 

دمی گوجه یا استامبولی پلو غذای محبوب خییییییلی ها! 

مواد لازم :

گوجه فرنگی : 1 کیلو

برنج : نیم کیلو

پیاز : 2 عدد

سیب زمینی : 2 عدد

زردچوبه و نمک و فلفل : مقداری

 

طرز تهیه:

برنج رو خیس می کنیم.

گوجه فرنگی ها رو بعد از خرد کردن داخل مخلوط کن می ریزیم و بعد صافی می کنیم. 

پیازهارو  خورد می کنیم و داخل روغن تفت میدیم و بعد زردچوبه , نمک و فلفل اضافه می کنیم.

آب گوجه فرنگی ها(گوجه فرنگی های صاف شده ) رو به همراه سیب زمینی های ریز شده به پیازهای تفت داده شده اضافه می کنیم.

وقتی به جوش اومد , برنج رو اضافه می کنیم .

--- باید به ازای هر پ برنج , 2 پ آب گوجه فرنگی باشه اگه نبود , آب اضافه کنین.

 وقتی اب برنج خشک شد و برنج هم کمی نرم شد , برنج رو دم می کنیم.

--- این غذا در اصل بدون گوشت هس ولی می تونین مقداری گوشت چرخ کرده رو با پیاز تفت بدین و با مقداری آب بذارین بپزه و بعد از تبخیر شدن آب گوشت , می تونیم روی پلو بپاشیم.

--- می تونیم مقداری زیره به غذا اضافه کنین که خیلی خوشمزش می کنه.

--- برای قالبی کردن برنج , برنج رو داخل قالب می ریزیم و خوب با پشت قاشق فشار می دیم تا منسجم شه و بعد هم ظرف مورد نظرمون رو روی قالب می ذاریم و قالب رو بر می گردونیم .(چون برنج روغن داره دیگه نیازی به چرب کردن قالب نیس!) 

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form