ته چین گوشت و بادمجون

سلام.

غذای امروز ته چین گوشت و بادمجون! یه غذای شیک و مجلسی و بسیییییییییییور خوشمزه.

 مواد لازم:

گوشت چرخ کرده : در حد بضاعت :)

بادمجون: 3-4 تا کوچیک قلمی( بسته به برنج و گوشت تون داره, اگه خیلی بادمجونتون زیاد باشه یه جوری می شه و دیگه درست نمی کنین!)

تخم مرغ : 3-4 عدد(تعداد تخم مرغ تون بازم بستگی به برنج داره! اخه تخم مرغ زیاد بد می شه و از طرفی اگه کم هم باشه دیگه اون چسبندگی لازم رو نداره)

برنج : 5 فنجون ( من پیمانم فنجون تو برنج )

زعفرون , زرشک , پیاز : هر چقد که دوست دارین.

**** یه نکته و اونم اینکه:

**** به مواد میانی تون دقت کنین که کمتر از برنج تون نشه. منظورم اینکه وقتی برای سرو میارین باید طوری باشه که همش برنج نباشه. اینو برای این گفتم که ته چین مرغم دقیقا این مدلی شد و بیشتر برنج خوردیم تا مرغ :)

طرز تهیه:

بادمجونا رو حلقه می کنین و داخل فر سرخ می کنین که زیاد روغنی نشه و چاقالو نشین. به این صورت که یه خورده روغن روش می زنین و می ذارین تو فر. البته سینی فرتونم یه خورده چرب کنین.

پیاز سرخ کنین و گوشت تونو بریزین داخلش و تف بدین.

حالا برنج رو آبکش کنین.من برای ته چین گوشت و بادمجون برنج مو معمولی بر می دارم نه زیاد نرم نه زیاد خام. ولی برای ته چین مرغ حتما خام بردارین چون ماست و ... داره که انشاالله حالا بعدا می گم.

خب تخم مرغاتونو بشکنین تو ظرفی و با چنگال بزنین.همونطور که گفتم تعداد تخم مرغ تون بازم بستگی به برنج داره! اخه تخم مرغ زیاد بد می شه و از طرفی اگه کم هم باشه دیگه اون چسبندگی لازم رو نداره.

حالا زغفرون اضافه و می زنیم و بعد برنج رو اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.

 

ته قابلمه رو روغن می ریزیم و می ذاریم خوب داغ بشه. روغنتون از حد معمول همیشه, باید  بیشتر باشه.

حالا نصف برنج رو بریزین وخب با ته قاشق فشار بدین بعد بادمجون تون.سعی کنین بادمجوناتون زیاد به قابمه نچسبه. آخه وقتی برای سرو می ذارین نباید مواد میانیش دیده شه.

حالا گوشتاتونو بریزین و بعد اگه دوست داشتین زرشک تف داده شده( البته کم بریزین)

و بعد هم نصف دیگه برنج تونو و بازم خییییییییییییلی خوب با ته قاشق تون فشار بدین. تا خوب خوب بگیرن همو.

حالا شعله پخش کن بذارین و گاز تونو کم کنین. حدود یک ساعت میشه که باید روی گاز بمونه. 

وقتی دیدن با حرکت قابلمه تون , برنح تونم تکون می خوره یعنی دیگه وقتشه تا گازتونو خاموش کنین.

 اگه احساس کردین به قابلمه تون چسبیده, یه ظرف پر آب کنین و ته قابلمه تونو یه باره داخل اب بزنین تا بهش شوک وارد شه و از ته قابلمه کنده شه.

نوش جونتون.

این عکس بالایی رو ببینین:

می گم بادمجوناتون نچسبه به قابلمه تون برای اینه! خب نمای زشتی داره دیگه!

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form