سلام.
اشترودل گوشت خوشمزه درست کردم گفتم بیام به شما هم بگم :)


خمیرشو عین این دستور درست کردم که خمیر عاااااااااالیه! خمیر عالی برای پیتزا , پیراشکی و ....
خب وقتی خمیر رو گذاشتین تا استراحت بیاد, در حین استراحت خمیر , برید مواد میانی اشترودل تونو درست کنین.
من گوشت چرخ کرده + پیاز + سیب زمینی سرخ شده + رب + زردچوبه استفاده کردم اما خدایی پیتزا و انواع پیراشکی ها بدون فلفل دلمه ای صفایی ندارن! حتما بریزین شما, من نداشتم.
خب حالا طرز تهیه:
اول خمیرمو (من با نصف اون دستور خمیر درست کردم ) به 4 قسمت مساوی تقسیم کردم (برش دادم با چاقو )
با وردنه باز کردم و موادرو گذاشتم :

حالا آهسته خمیر رو آوردم رو موادم و لبه های کناری رو محکم کردم و یه دور پیچوندم .
قسمت بالای خمیرم رو برش دادم مث عکس زیر:

و وقتی به اون قسمت برش ها نزدیک شدم , اون قسمت های برش خورده رو آوردم رو.
فقط یه نکته ای رو دقت کنین !!!!!
که توی این مدل مواد میانی از پهلو ها می ریزه ! باید خوب کناره ها رو جمع کنین. اصلا تا بدین به داخل. من دومی رو همین کار رو کردم که متاسفانه از اون عکس ندارم!
حالا مدل بعدی:
خمیر رو باز کنین

کناره ها رو به صورت مورب برش بزنین:

حالا لبه های بالایی و پایینی رو بیارین روی کار :

حالا اون قسمتای برش زده رو به صورت ضربدری بیارین روی موادتون:



یه نکته!!!!
من طول برش ها رو زیاد زدم. شما کوتاه تر اگه بزنین خوشگلتر میشه. موادتون دیده میشه و قشنگتر به نظرم!
حالا می ذاریم داخل سینی فر چرب شده و بعد هم داخل فر از قبل روشن بوده با دمای 180 درجه:

و بعد از مدت زمانی ...(اصلا نمی دونم چقد طول کشید ولی فک نکنم بیشتر از 30 دقیقه بشه! چک کنین دیگه هم بوی خوش میپیچه و هم اینکه با خلال دندون به خود نون بزنین اگه چیزی بهش نچسبید یعنی آمادس, اگه روش طلایی نشده بود , گریل رو روشن کنین)


و اینم همشون با هم :)

حتما درست کنین که عااااااااااالی بود. نوش جونتون.