پوره سیب زمینی در فر

سلام.

یه غذای بسیار راحت و ساده و خوشمزه!

همه با پوره سیب زمینی آشنا هستن. همیشه سیب زمینی های آبپز شده رو رنده می کردیم و با پیاز تف داده شده و نعناع و ادویه و ... تف می دادیم. اما این بار داخل فر درست کردم ! 

خیلی پوک و خوشمزه شده بود .

خیلی ها برای اینکه سیب زمینی هاشون پوک بشه از پکینگ پودر استفاده می کنن اما من استفاده نکردم و واقعا هم نرم و پوک شده بود.

مواد لازم : 

سیب زمینی متوسط :3-4 عدد

تخم مرغ : 2 عدد

آویشن : 1 ق (هر چقد که دوست داری)

نعناع خشک : 1 ق (هر چقد که دوست داری)

زردچوبه و نمک و فلفل : هر چقد که دوست داری

این که می گم هر چه قدر که دوست داری آخه بعضی ها از اویشن بدشون میاد ( مث همسر جناب عالی!) . طوری درست کنین که به ذائقه تون بیاد.

 طرز تهیه:

سیب زمینی آبپز شده رو رنده می کنیم. ( من از توری متوسط ردش کردم )

بعد تخم مرغ ها, نعناع خشک و آویشن و .. رو اضافه کردم و مخلوط کردم. من با همزن زدم.

من با اجازه خودم چند قاشق توش روغن اضافه کردم . اصلا غذای بدون روغن از گلوم پایین نمیره :)

بعد داخل قیف با ماسوره شکوفه ریختم و روی کاغذ روغنی که داخل سینی فرم گذاشته بودم , شکوفه زدم.

بعد گذاشتم داخل فر که از قبل روشن بوده با دمای 180 درجه.

زمانش یادم نیس فقط یادمه که خیلی گرسنم بود و اینا اصلا تفییر رنگ نمی داد منم مجبور شدم گریل رو روشن کنم و شد این :

اینم نمای نزدیک:

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form