پیتزا تابه ای

سلام.

این پست برای اونایی هس که فر ندارند یا حس کار با فر رو ندارن :)

پیتزا تابه ای درست کردم که نیازی به فر نداره و داخل تابه درست می شه.

از لحاظ مزه دقیقا همون پیتزا داخل فر هست و مث همه ی پیتزاهای "خونگی " خیییییییلی خوشمزه س :)

مواد لازم : 

آرد : 1 و نیم پ

ماست : نصف پ

پکینگ پودر : 1 ق چ

نمک : 1 ق چ ( من همیشه نمک تو خمیر پیتزا خیلی کمتر از دستور می ریزم شما هم کمتر بریزین )

تخم مرغ : 1 عدد

روغن : 2 ق س 

طرز تهیه:

همه مواد رو با هم مخلوط می کنیم.

و خوب ورز می دیم . این خمیر یه خمیر چسبنده ست. خیلی به دستم می چسبید و اجازه نمی داد که ورز بدم منم با اجازه خودم یه خورده آرد اضافه کردم . 

(یکی از دوست جونای گلم گفت که به جای آردی که اضافه کردی, دستتو یه کم روغنی می کردی :) راست می گه چرا اینکار رو نکردم :) حالا شما آرد اضافه نکنین , به دست تون روغن بزنین.البته زیاد روغن نزنین که دیگه خمیرتون پر روغن میشه.)

کف تابه 30 سانتی رو یه کمی چرب کنین و خمیرتونو نازک پهن کنین.

هر چه نازکتر باشه بهتر میشه برای همین من تو دو تابه 20 سانتی پهن کردم.

بعد سس زدم.

آویشن یه خورده زدم . چون شوهرم از اویشن بدش میاد!!!

و بعد هم سوسیس و کالباس:

بعد پنیر پیتزا :

و بعد هم قارچ و گوحه. فلفل دلمه ای نداشتم ولی شما حتما بزنین!

خب ....

بعد گذاشتم روی گاز  با حرارت کم. درش هم گذاشتم.

بعد از یک ربع که دیگه زیرش طلایی شده بود و پنیرم باز شده بود درش رو برداشتم.

من برای اینکه روش طلایی بشه گذاشتم داخل فر و گریل رو روشن کردم. 

شما درش رو وقتی برداشتین بذارین یه خورده دیگه هم بمونه روی حرارت و بعد بردارین.

ما خیلی گرسنه بودیم برای همین گذاشتم داخل فر تا زودروش طلایی شه :)

حالا چند تا نکته!

اول اینکه خمیرتونو حتما حتما نازک پهن کنین!

دوم اینکه قارچ و گوجه و فلفل رو , روی پنیر بریزین چون وقتی پنیر رو روی مواد بریزین, گوجه و قارچ آب می ندازه و پنیر پیتزا چون روشو پوشونده اجازه نمیده تا تبخیر شه. و در نتیجه خمیر میشه و اصلا خوب در نمیاد!

سوم اینکه حتما از فلفل استفاده کنین تا رنگ و مزش بهتر تر تر شه! خدایی مزه پیتزاش که خیییییییییییییلی عالی بود ولی از رنگش خوشم نیومد آخه همش قرمز بود :)

چهارم اینکه حتما کف تابه رو چرب کنین تا راحت پیتزا تون از تابه جدا شه.

نکته ی دیگه ای یادم نیس !

حتما درست کنین . راستی خوبی این خمیر اینه که , خمیر مایه نداره! یه ضرر کمتر! ( البته هر چند که پکینگ پودرم کمتر از ضرر خمیر مایه نیس. چی گفتم :)

نوش جونتون .

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form