چیکن استروگانف

سلام.

این غذا عااااااااااااااااااالیه! 

چیکن استروگانف بر خلاف اسمش که تو دهن خوب نمی چرخه و برخلاف ظاهرش که به نظر اصلا قشنگ نمیرسه , فوق العاده س!

من شوهرم مشکل پسند اما خیلی از این غذا خوشش اومد. 

این غذای بسیار لذیذ , دستورات زیادی داره یعنی اگه دقت کنین فرق دستورات یکی دو قلم هست که اون بر اساس ذائقه شون هست. یکی شیر می زنه , یکی خامه و...

چیکن استروگانف از تکه های مرغ تشکیل شده و اگه اشتباه نکنم غذای روسی هس.

مواد لازم :

 

پیاز : 1 عدد

سیر : 2 حبه یا 2 پر (اصلا بیشتر از 2 حبه نشه!)

 سینه مرغ : 400 گرم

 فلفل قرمز : 1 ق چ

فلفل سیاه و نمک : کمی

قارچ : 400 گرم

 آرد : 1 ق غ

سرکه : 2 ق غ

شیر : یک و نیم پ

 سس مایونز : 2 ق غ پر( ولی شما یه خورده بیشتر بزنین)

  

طرز تهیه : 

پیاز رو خلالی کنین و سر تف بدین. نذارین طلایی شه. فقط یه سر تف کافیه .

بعد سیر رنده شده رو اضافه کنین و اونم یه سر تف بدین.

مرغ رو باریک برش بزنین. 

من بعضی از تکه های مرغم درشت شد :(

تکه های مرغ رو به پیاز و سیر اضافه کنین و تف بدین. مدام هم بزنین که همه جاش سفید شه.

بعد فلفل قرمز و سیاه و رو اضافه کنین.

حالا داخل تابه ی دیگه ,  قارچ رو ورقه ای برش بزنین و با یک ق غ آبلیمو و روغن روی حرارت زیاد بذارین . باید آبی که می ندازه به خورد خود قارچ بره.

حالا قارچ تف خورده رو به مواد مرغ مون اضافه می کنیم.

بعد آرد و سرکه رو با هم مخلوط می کنیم و به موادمون اضافه می کنیم.(اگه مخلوط تون سفت بود کمی آب اضافه کنین و بعد از صافی رد کنین)

و بعد از چند دقیقه شیر رو اضافه می کنیم و در تابه رو می ذاریم تا خوب جا بیوفته و سس مون غلیظ شه.

وقتی سس مون خوب غلیظ شد یعنی امادس و حرارتو خاموش کنین.

سس مایونز رو هم اضافه کنین و با سیب زمینی خلالی تزیین کنین.

--- سس مایونز رو وقتی که غذا هنوز گرم هست اضافه می کنیم. من مقدار سس مایونز رو بیشتر زدم . شما با همون دستور اول تست کنین و اگه احساس کردین کمه , بیشتر بزنین.

ما که خییییییییییییلی از این غذا خوشمون اومد .

فک کن ! سس مایونز , سرکه و فلفل قرمز و سیر! اوووووووووووم ! به به ! چه میشه همه با هم!

حتما امتحان کنین. خییییییییییییییلی خوشمزه س.

 

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form