طرز تهیه فلافل

سلام.

خدا رو شکر بالاخره بعد از عمری می خوام پست فلافل رو بذارم.

این فلافل ها رو برای مامان درست کردم و وقتی که گذاشتم تا سرد شه , عکس گرفتم. دیگه بدون تزیینه, خودتون به بزرگواری خودتون ببخشید.

من 3 تا دستور رو تا حالا امتحان کردم و هیچ کدوم به پای این دستور نمی رسه!

البته شاید دستورات دیگه ای هم باشه که بهتر از اینه ولی خب این دستور واقعا خوشمزه ست!

بریم سراغ مواد تا گل پسری بیدار نشده:

نخود : 1 پ

سیب زمینی آبپز : 2 تا متوسط

فلفل : زیاد! :) من با فلفل زیاد دوست دارم , انقدی که کلا رنگ فلافل عوض شه :)

نمک و زردچوبه : کمی

پیاز : 1 عدد

سیر : 2-3 حبه

طرز تهیه : 

نخود رو بذارین دو روز خیس بخوره. و توش کمی نمک بریزین برای از بین بردن نفخ نخود.

بعد آبکش کنین و بعد نخوداتونو چرخ کنین. من تو غذا ساز می ریزم.

سیب زمینی آبپزشده و سیر رو رنده کنین.

پیاز تونم رنده کنین و آبشو بریزین بیرون.

 حالا همه رو با هم مخلوط کنین و خوب ورز بدین. 

زردچوبه , نمک و فلفل یادتون نره!

من چون قرار بود اینو برای مامان ببرم , فلفل و نمک کم زدم. وگرنه مال خودم , انقد توش فلفل میزنم که رنگش قرمز میشه :)

بعد بذارین روغن تون خوب داغ شه.

به اندازه یه گلوله از خمیرتون بردارین با کف دست تون فشار بدین و کناره هاش رو مرتب کنین و بندازین تو روغن.

زیاد قطور نکنین!

حرارت تونم تقریبا کم باشه تا به دل سرخ شه!

و بعد از سرخ شدن هم نوش جونتون کنین.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form