دلمه بادمجان

سلام.

دوباره نوشت :

وقتی این مطلب رو گذاشتم چند نفری شروع کردن با لحن بد به مسخره کردن که چرا بادمجونتو نصف کردی, چه اعتماد بنفسی و ...

من سایتم آموزشی هس, هر کاری انجام می دم آموزشش رو می ذارم . با تزیین زیاد رابطه خوبی ندارم یعنی متاسفانه تو تزیین صفرم! اعتماد بنفس نیستم ولی دوست دارم چیزی رو که درست کردم رو بیام و تجربمو بگم.

من آخر مطلبم هم اشاره کردم به عکس اولم. آخه بادمجون دلمه ایه! تپل و کوچیکه ! 

کاش یاد می گرفتیم که میشه ساده و مودبانه نظرمون رو بدیم و مسخره نکنیم.... 

 

 

یه غذای بسیــــــــــــار لذیذ درست کردم به نام دلمه بادمجان.خییییییییلی خوشمزه س!  اصلا  غذایی که توش بادمجون به کار رفت باشه فوق العاده س! 

همینو میشه با فلفل دلمه ای هم درست کرد. اتفاقا می خواستم درست کنم اما مواد داخل بادمجونم دقیقا اندازه بادمجونام شد و دیگه نشد اون مدلیشو درست کنم.

ولی مث همینه و فقط تنها فرق مدت زمان پختش هست که خب مسلما اون کمتر.

و اما مواد لازم و طرز تهیه این غذای بسیار خوشمزه:

من موادم رو طبق معمول چشمی ریختم :)

لپه

برنج (میزان برنج تون از لپه باید کمتر باشه چون موقع پخت حجم میگیره)

گوشت چرخ کرده

فلفل دلمه ای

پیاز

سبزی معطر (یکی دوقاشق)

 و اصل کاری! که بادمجون دلمه ای می باشد!

 

طرز تهیه :

لپه ها رو از شب قبل خیس کنین و بذارین بپزه.

وقتی خوب پخت برنج رو اضافه کنین.

یه پیاز طلایی کنین و زردچوبه بهش اضافه کنین.

گوشت چرخ کرده هم اضافه کنین و بذارین یه تفی بخوره.

بعد به مخلوط لپه و برنج اضافه کنین و بذارین همه با هم خوش باشن و بپزن.

راستی فلفل دلمه ای هم ریز کنین و به موادتون اضافه کنین تا اون طفلی هم بپزه.

زیر گاز رو کم کنین چون ته می گیره.

و بعد وقتی آب غذا به خورد مواد رفت, یکی دو قاشق ( بسته به ذائقه تون ) سبزی معطر اضافه کنین و زود گاز رو خاموش کنین. سبزی نباید حرارت ببینه!

 بریم سراغ بادمجونا! 

باد مجوناتونو بشورین و بذارین خشک شه.

بعد سرشو  جدا کنین.

به صورت راه راه پوست بکنین.

و بعد داخلش رو به کمک چاقو یا قاشق یا هر وسیله ی دیگه ای که فک می کنین بهتر ,  خالی کنین.

فقط مواظب باشین از داخل بادمجون رو پاره نکنین. یعنی از یه قطری بیشتر داخلش رو خالی نکنین.

نکته ی خیییییییییلی مهم!!!!!

سر هر بادمجون رو کنار خودش بذارین تا بعدا به مشکل برنخورین.

بعد یه نمک پاش بر می دارین و داخل و بیرون بادمجون رو خوب نمکی می کنین. مخصوصا داخل رو . و می ذارین یه کنار به مدت 15 الی 20 دقیقه.

بعد از این مدت می بینین که داخل و روی بادمجون مث حالت شبنم مانند شده.

با این روش تلخی بادمجون رو شما گرفتین!!!!

حالا بادمجونا رو داخل و بیرونش رو یه آب بگیریین و وارونه داخل سبد بذارین تا آبش گرفته شه.

تکرار نکته خیلی مهم!!!!

حواستون به سر بادمجونا باشه! قاطی نشه ها!

خب....

وقتی که آبش گرفته شد شروع می کنین به پر کردن شکم بادمجوناتون.

شکماشونو از مواد پر کنین و سرشونم روشون بذارین.

یه قابلمه بردارین و داخلش رب تف بدین.

خورده بادمجونایی که از شکم بادمجونا در آوردین رو ریز کنین و به رب تف داده تون اضافه کنین. 

حواستون باشه قسمتای بدون تخم رو بریزین وگرنه تلخ میشه!

پس داخل قابلمه فقط رب تف می دین و این خورده بادمجونا رو می ریزین و حالا یه خورده آب هم اضافه کنین. طوری که نه کم باشه و نه زیاد. اندازه نمی گم چون بستگی به تعداد بادمجوناتون داره.

و بعد بادمجونایی که شکمشون رو پر مواد کردین رو داخلش بذارین.

و بعد بذارین رو حرارت کم !!!!! سر قابلمه تونم بذارین  و اجازه بدین به دل بپزه. بذارین حرارت کم کم باشه وگرنه نه تنها پخته نمیشه بلکه بادمجوناتون وا میره و مواد تون می ریزه و ....

حدودا یک ساعتی طول می کشه. 

و بعد از یک ساعت ( شاید یه خورده بیشتر) :

نکته !

--- بعضی ها خورده  بادمجونابی که از شکم بادمجون خارج کردن رو داخل مواد لپه و برنج و ... می کنن ولی به نظر من تلخ میشه!

--- بعضی ها بادمجون رو سرخ می کنن که اصلا لازم نیس ! اونجوری فقط چربی غذارو زیاد کردین و البته چاقی تونو:)

--- این عکس یه جوری افتاده ! انگار بادمجون وارفته!!! ولی اشکال از شکل تنبل بادمجون هست وگرنه آشپز کارش درسته و هیچ شکی نیس! البته یک حدس دیگه هم وجود داره و اونم اینکه عکاس آدم ناواردی هس در حرفه عکاسی! که در این مورد هم هیچ شکی وجود نداره :)

عکاس کارام خودمم :)

 حتما درست کنین .

نوش جونتون .

 

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form