کوکوی دو رنگ

سلام.

کوکوی دورنگ به نظرم فکر خوبی هست برای مهمونی ها! مخصوصا ماه رمضون!

ساده و راحت هم هست و البته خوشمزه.

من این کوکو رو توتابه رژیمی درست کردم ولی شما می تونین تو تابه ی معمولی درست کنین. هیچ فرقی نمی کنه. 

خب مواد لازم:

مایه کوکو سبزی (منظورم سبزی کوکو که توش تخم مرغ و ادویه و .... زده شده باشه )

مایه کوکو سیب زمینی ( سیب زمینی آبپز و رنده شده , زرچوبه و تخم مرغ و ادویه و ...)

تابه و روغن!

 

طرز تهیه :

من اول کوکو سبزی رو ریختم تو تابه ( یه خورده تابه رو چرب کردم) و درش هم بستم.

وقتی یه طرفش سرخ شد , برعکسش کردم تا اون طرفش که خام هست هم بپز و روی اون طرف که پخته بود زرشک ریختم ( شما اگه دوست ندارین نریزین و اگه دوست دارن گردو خورد شده هم بریزین که محشر میشه)

بعد از اینکه زرشک رو ریختم , مایه کوکو سیب زمینی هم اضافه کردم و ریختم روی کوکو سبزی پخته شده!

و دوباره درش رو بستم و گذاشتم روی حرارت کم.

وقتی اون طرف کوکو هم پخت , دوباره تابه رو برعکس کردم تا طرف کوکو سیب زمینی هم بپز.

--- من برای کوکو , همیشه 5 دقیقه مونده به اینکه حرارت رو خاموش کنم , در تابه رو بر می دارم و روی کوکو رو چند تا سوراخ می ندازم تا بخار کوکو بیاد بیرون. 

یعنی راستش از اول هر طرف کوکو که داره می پزه , چند تا سوراخ می ندازم. با خلال دندون سوراخ رو می ندازم تا تابلو نباشه.

و این هم کوکوی دو رنگ خوشگل:

--- من خودم از روغن بدم میاد و سعی می کنم غذاهامو کم روغن و تو تابه رژیمی درست کنم اما انصافا غذا با روغن واقعا خوشمزه تر و قشنگتر میشه :)

--- اگه قرار برای مهمون درست کنین با روغن درست کنین تا خوب طلایی بشه.

--- همین کوکو رو می تونین 3 رنگ هم درست کنین که بالا پایین کوکو سیب زمینی باشه و وسط کوکو سبزی. یا بر عکس.

--- ما کوکو رو نازک دوست داریم و همیشه نازک درست می کنیم. شما اگه این مدلی دوست ندارین , مایه کوکوتونو بیشتر بریزین و حتما روی کوکو تونو سوراخ کنین.

--- کوکو رو با حرارت کم درست کنین.

غذای راحتی هس مخصوصا برای افطار.

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form