ته چین کباب تابه ای

سلام.

کباب تابه ای درست کردم اما با نگاهی متفاوت :)

این دقیقا همون کباب تابه ای هس که هممون درست می کنیم اما به صورت ته چین که به نظرم خیلی خوشگل تر از حالت معمولی و سادشه!

طرز تهیه:

اول یه پیاز درشت رنده کردم و خوب با گوشتم ورز دادم. ادویه هم اضافه کردم.فلفل و سماق و نمک و ...

برنج رو ابکش کردم .

یک تخم مرغ , 2 ق ماست معمولی , یه خورده زعفرون و نمک رو خوب مخلوط کردم و برنج (نزدیک 2 پ بود ) رو بهش اضافه کردم .

حالا اصل کاری:

اول از همه فرتونو روشن کنین و بذارین روی 170 درجه.

یه قالب یا قابلمه با هر چیز دیگه ای که می تونین داخل فر بذارین رو آماده کنین.

خوب چربش کنین.کف و دیواره هاشو.

حالا گوجه ها رو ورقه کنین و بذارین کف قالب. من از فلفل دلمه ای هم استفاده کردم. سیب زمینی یادم رفت ولی شما حتما بذارین که کباب بدون سیب زمینی صفایی نداره!

حالا اون گوشتی که خوب با پیاز و ادویه جات ورز دادین رو بچینین روی گوجه ها.

و مرحله بعدی هم برنج مخلوط با تخم مرغ و ماست رو اضافه می کنیم و خوب برنج رو با کمک قاشق فشرده می کنیم.

روی برنج کره آب شده یا روغن مایع بریزین. حتما بریزین!

حالا یه تیکه فویل بردارین و خوب روی قالبتونو بپوشونین و روی فویل رو چند تا با چاقوی تیز , خط بندازین.

حالا بذارین داخل فر با دمای 170 درجه.

خب کارمون تموم شد.

نزدیک 1 ساعت طول میکشه تا آماده شه. نشونه آماده شدنش هم اینه که یه بوی کبابی از آشپزخونه بلند میشه که نگو! اون موقع ست که چن دقیقه دیگه هم صبر می کنی و بعد میری سراغش.

از فر بیارین بیرون و فویل رو باز کنین, از اطراف برنج متوجه میشین که اماده شده یا نه. اگه آماده نبود دوباره بذارین داخل فر. ولی فک نمی کنم بیشتر از 1 ساعت طول بکشه و بعید می دونم که کمتر از 45 دقیقه هم آماده شه! مگه اینکه دمای فرتونو زیاد کرده باشین!

کناره های برنج منو ببینین! مشخص که آماده شده.

حالا با یه چاقو برنج رو از دیواره ها جدا کنین و بعد هم اگه فک می کنین که بر نمی گرده, سریع بذارین تو یه لگن آب سرد. با این کار یه شوک بهش می دین و برنج بلافاصله از قالب تون جدا میشه. بعد هم بر گردونین. به همین راحتی به همین خوشگلی :)

و اما نکته !!!!

--- حتما قالب تونو چرب کنین. 

--- قبل از فویل کشی روی برنج تون حتما روغن یا کره بریزین!

--- روی برنج آب نریزین اخه من چندجا دیدم که می گن آب بریزین! ولی شما نریزین به نظرم ناجور :) آخه خود ته چین به اندازه کافی آب داره, گوجه , ماست داخل برنج. پس بیخیال اب شین.

خیلی راحت و شیک. میشه برای مهمونی هاتون استفاده کنین.

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form