بادمجان حصیری (بقچه بادمجان)

سلام.

بقچه بادمجان یا بادمجان حصیری یه غذای خییییییییییییییییلی خوشمزه س.واقعا لذیذ و از خوردنش سیر نمیشین!

حتما امتحان کنین!

متاسفانه شوهرم خیلی گرسنش بود و نتونستم عکس خوب بگیرم ولی خدایی این غذا از اون غذا محشر هاس!

 

برای درست کردن این غذای خوشمزه باید بادمجونارو باریک برش بزنین (بدون پوست کردن ) روشون نمک بزنین تا تلخی بادمجون گرفته شه و بعد از 10-15 دقیقه که روی بادمجون قطره هایی می شینه ,  تمیز کنین بادمجون رو بعد سرخ کنین. من تو تابه رزیمی سرخشون کردم .

برای وسط این غذای خوشمزه هم نیاز به گوشت و .. داریم.

گوشت چرخ کرده رو با یه پیاز درشت رنده شده خوب ورز بدین و ادویه جات رو اضافه کنین.( هر چی دوست دارین بهش اضافه کنین. من جعفری خشک شده داشتم اضافه کردم) بعد گوشتارو قلقلی می کنیم و یه سر تفی می دیم و بهش آب اضافه می کنیم تا بپزه.

حالا که موادمون آماده شد کار رو شروع می کنیم:

دو تا برش بادمجون رو این مدلی رو هم می ذاریم:

 

گوشت رو وسط می ذاریم

حالا باید مث بقچه مانند تا کنیم. به این صورت که اول لایه زیری رو میاریم رو اونم از سمت پایین که سفت تر.

و همین طور ادامه می دیم مث عکس ...

یه خلال دندون می ذایریم وسطش و روی خلال رو با هر چی خواستین تزیین کنین.

تا اینجا کارمون تموم شد. حالا داخل یه قابلمه ای که برای همه بادمجوناتون جا باشه,  یه پیاز ریز می کنین و یه سر تفی می دیم و بهش رب اضافه می کنیم و بعد یه خورده آب اضافه می کنیم تا به جوش بیاد.

میزان آب باید کم باشه! چون بادمجون برش خورده خیلی زود می پزه .

وقتی به جوش اومد بادمجونا رو داخلش می چینیم.

 سر قابلمه رو می ذاریم و اجازه می دیم تا همه با هم بپزه.

--- حرارت تونم کم باشه تا به دل بپزه!

و بعد هم میاریم و نوش جان میکنیم.

سر خلال رو موقع سرو , ذرت خودم پز زدم :)

--- از من به شما نصیحت !

هر وقت تو هر غذایی خواستین از گوشت چرخ کرده استفاده کنین حتما حتما با پیاز درشت رنده شده خوب ورزش بدین و ادویه بهش اضافه کنین.اینجوری غذاهاتون خیلی خوش طعم میشن.

نوش جون همتون.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form