کاسه کباب

سلام.

کاسه کباب یه غذای فوق العاده خوشمزس.طعم گوشتش عاااااااااالیه!

دیگه وقتی شوهرم خوشش بیاد بدونین دیگه چقد خوشمزس!

کاری هم نداره, آسونه! 

این مثلا کاسه کباب منه! البته کاسه من تبدیل شده به پیاله کباب :)

حالا طرز تهیه و نکته!

گوشت چرخ کرده با یه پیاز بزرگ رنده شده خوب ورز بدین و فلفل و نمک بهش اضافه کنین و بذارین داخل یخچال یک ساعتی بمونه.

بعد شروع کنین به درست کردن کاسه.

اگه که کاسه  استیل ( هر نوع کاسه ای که بشه داخل فر گذاشت) دارین که هیچ اگر هم که ندارین مث من این کار رو بکنین:

با فویل داخل پیاله رو بپوشونین تا فویلتون فرم پیاله بگیره و با دست مرتبش کنین.

حالا فر رو روشن کنین و رو 200 درجه بذارین.

فویل رو کمی چرب کنین.(اگه از کاسه استفاده می کنین کاسه رو چرب کنین)

گوشت رو از یخچال بیرون بیارین و داخل فویل رو با گوشت پر کنین. سعی کنین همه جا رو یه دست پر کنین تا یه جاش نازک و یه جاش ضخیم نشه!

چند تیکه فلفل دلمه ای بذارین داخل کاسه های گوشت تون.(این مرحله کاملا اختیاری!)

فلفل دلمه ای برای اینکه عطر فلفل داخل کباب تون باشه.

حالا بذارین داخل فر با 200 درجه.

من چون تجربه ای تو فویل ندارم, فک کردم اگه بره داخل فر , فرم کاسه بودن خودشو از دست می ده برای همین داخل قالب گذاشتم و با یه قابلمه کوچولو ثابتش کردم تا تکون نخوره :)

ولی شما این قرتی بازی ها رو در نیارین و همینجوری بذارین داخل فر با همون 200 درجه.

زمانشو نگرفتم متاسفانه! ولی حدود نیم ساعت شد!

--- اگه فلفل می ذارین بعد از 10 دقیقه  کاسه ها رو از فر در بیارین و آبی که داده رو خالی کنین.

زمان خاموش کردن و بیرون آوردن کاسه ها هم کاملا مشخص! هم از بوی خوشی که خونه رو می گیره می تونین متوجه شین و هم اینکه از شکلش که گوشت جمع میشه .

بعد هم داخلش برنج بریزین و تزیین و نوش جان!

و اما نکته!

--- این غذا خیلی خیییییییییییییلی خوشمز و راحت فقط یه نکته رو مد نظر داشته باشین و اونم اینکه دیواره کاسه تونو زیاد بگیرین چون بعد از پخت گوشت جمع میشه و دیواره ها میاد پایین و میشه مث کاسه من :)

--- اگه کاسه فلزی دارین کافیه فقط چربش کنین و گوشت رو داخلش پهن کنین.

امیدوارم  خوب نوشته باشم. چون بچم از یه طرف بغلمه و اذیت می کنه و از طرفی هم تلویزیون روشن!

بازم سوالی بود در خدمتم.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form