آش قُنَبید ( قم )

سلام.

آش قُنَبید آش سنتی استان قم هس که خوشمزه س.

مث بقیه آش ها نیس که حبوبات داشته باشه. خیلی ساده و راحت هم درست میشه.خیلی هم راحت خورده میشه :) و از همه مهمتر خییییییییییییلی خاصیت داره به خاطر وجود کلم سنگ!

مواد لازم :

کلم قمری (کلم سنگ) : یک کیلو

برنج : 2 پ

پیاز داغ

ادویه ( نمک , فلفل قرمز , زردچوبه )

 

طرز تهیه :

برنج رو از قبل خیس می کنیم.

 کلم سنگ اینه:

که اگه تمیزش کنیم و ریشه هاشو بکنیم میشه این :

حالا خوب می شوریم و پوست می گیریم و فندقی خرد می کنیم.

--- یه جاهایی از کلم, خیلی سفت اونا رو هم پوست بگیرین , چون حتی وقتی بپزه بازم سفته و زیر دندون میاد و زیاد جالب نیس!

یه پیاز طلایی می کنیم و کلم رو داخل پیاز می ریزیم و چند دقیقه ای تف می دیم. ( 5 دقیقه )

زردچوبه و فلفل رو اضافه می کنیم.

برنج رو با 6-7 پ آب به مواد اضافه می کنیم و اجازه می دیم تا بجوشه. وقتی جوشید درشو می ذاریم و یک ساعت می ذاریم با شعله کم بپزه و جا بیوفته.

وقتی جا افتاد نمکو اضافه می کنیم و حرارت رو خاموش می کنیم.

--- اگه دیدین آبش کم شده و هنوز جا نیوفتاده , یه کتری آب جوش کنار دست تون باشه تا آب اضافه کنین.

--- می تونین به جای آب از آب گوشت , آب قلم یا آب مرغ استفاده کنین. که با آب قلم خیلی خوشمزه میشه !

نوش جونتون. 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form