خورش کوفته ریزه و اسفناج

سلام.

این غذا خیلی خوشمزه و آسونه!  اگه تونستین حتما درست کنین. فقط یه چیزی !

اصل این غذا رب نداره!!! ولی بدون رب یه جوری بود! یعنی مطمئن بودم اگه بیارم سر سفره شوهری ایراد می گیره و نمی خوره. رب زدم کلا تغییر کرد و عاااااااالی شد!

 مواد لازم :

گوشت چرخ کرده : نیم کیلو

لپه : نیم کیلو

اسفناج : 1 کیلو

پیاز کوچک : 1عدد

آرد برنج : 3 ق غ

آبغوره : نصف پ

نمک و فلفل : کمی

 

طرز تهیه :

لپه رو از شب قبل خیس کنین.

بعد بذارین روی حرارت تا بپزه.

گوشت چرخ کرده , پیاز رنده شده و نمک و فلفل رو با هم خوب ورز بدین. بعد به صورت کوفته ریزه در بیارین (به اندازه یه گردو  یکمی کوچکتر بردارین ) و داخل 1 ق غ  آرد برنج بغلطونین.

کوفته ریزه ها رو داخل روغن یه سر تفتی بدین. 

بعداز چند دقیقه اسفناج ها رو اضافه کنین و اونا هم یه سر تفت بدین.

2 قاشق آرد برنج باقی مونده رو با آبغوره مخلوط کنین و روی کوفته ریزه و اسفناج بریزین تا به جوش بیاد.

وقتی به جوش اومد لپه های پخته شده رو هم اضافه کنین و در قابلمه رو ببندین و اجازه بدین تا نیم ساعتی به دل بپزه و خوب جا بیوفته.

آخراش که داشت کم کم جا میوفتاد , من یه قاشق رب  تفت دادم به اضافه یه خورده زردچوبه ( غذا بدون زردچوبه برای من معنا نداره:) و به قابلمه اضافه کردم.

نمک هم زدم و بعد از چند دقیقه زیر حرارت رو خاموش کردم و با کته خوشمزه نوش جان کردیم .

--- به جای ابغوره می تونین کمی ابلیمو بزنین.

--- رنگ برنجم اب لبوی :)

خیلی خوشمزه میشه حتما امتحان کنین.

نوش جان.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form