آش عباسعلی

سلام.

آش عباسعلی یه آش خیلی راحت و خوشمزه ای هس که از دوست خوبم "مریم" جون یاد گرفتم.

به نظر من مث آش دندونی می مونه. خیلی خوشمزس. حتما امتحان کنین.

مواد لازم :

گوشت گوسفند : 500 گرم 

لوبیا چیتی : نصف پ

نخود : نصف پ

لوبیا قرمز : یک چهارم پ

عدس : یک پ

برنج : یک پ

پیاز : یک عدد (بزرگ ) 

جوز هندی , تخم گشنیز , میخک , زردچوبه , نمک , فلفل سیاه و قرمز : کمی

نعنا داغ و پیاز داغ : کمی

 

طرز تهیه :

حبوبات رو از شب قبل خیس می کنیم.

هر کدوم از حبوبات رو جداگانه می پزیم.

گوشت هم می ذاریم کامل بپزه. وقتی خوب پخت , گوشت رو ریش ریش می کنیم. آب گوشت هم کنار می ذاریم.

یه پیاز تف می دیم و بعد از تف , زردچوبه بهش اضافه می کنیم و برنج پخته شده و گوشت ریش شده به همراه اب گوشت رو اضافه می کنیم.

اینجای کار اگه برنج تون خوب له نشده بود , با گوشت کوب , برنج و گوشت رو یه کمی می کوبیم اما اگه خوب گذاشتین له شده دیگه نیازی نیس.

حبوبات پخته شده رو به قابلمه اضافه می کنیم و می ذاریم همه با هم , یه ساعت روی حرارت ملایم خوب جا بیوفته . 

آخرای پخت هم , ادویه ها رو اضافه می کنیم.

بعد از جا افتادن , روی آش رو با پیاز و نعنا داغ تزیین می کنیم.

--- جوز هندی و میخک و تخم گشنیز , عطر زیادی داره , کم استفاده کنین تا طعم آش بد نشه.

--- به جای گوشت , اگه از مرغ هم استفاده کنین خوشمزه میشه.

حتما امتحان کنین که می شه یکی از غذاهای مورد علاقه تون.

نوش جونتون.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form