ته چین اسفناج

سلام.

به نظر من ته چین یه غذای خیلی خوشمزس. حالا هر مدل ته چینی که می خواد باشه :)

ته چین اسفناج هم از اون مدل خوشمزه هاس که توصیه می کنم حتما امتحان کنین.

خود ته چین یه طرف اون تزیینش خیلی منو ذوقی کرد . آخه تازه یاد گرفتم.

کلیپ آموزشم داخل کانال تلگرام گذاشتم.

اینم نمای نزدیک هنر نمایی من :

البته هنوز اول راهم انشاالله بهتر می شم.

خب بریم سراغ ته چین خوشمزه مون !

مواد لازم  : این میزان مواد برای 6-8 نفر هست که می تونین مواد رو نصف یا بیشتر کنین.

برنج : 6 پ

گوشت : یک کیلو

اسفناج خرد شده :  یک کیلو

رب انار : 1 پ  ( میشه به جای رب انار از آلو بخارا هم استفاده کرد )

 

طرز تهیه :

گوشت مونو می ذاریم خوب بپزه.

یه پیاز تف می دیم و گوشت پخته شده رو داخلش یه سر تفی می دیم. و بعد هم اسفناج رو 10 دقیقه سر تف می دیم.

حرارت رو خاموش می کنیم و رب انار رو اضافه و مخلوط می کنیم و می ریم سراغ برنج.

برنج رو آبکش می کنیم.

داخل قابلمه جا داری ( بسته به میزان اندازه موادتون داره ) , روغن داغ می کنیم , نصف برنج رو می ریزیم داخل قابلمه , و بعد مخلوط گوشت و اسفناج رو می ریزیم و بعد باقی مونده برنج رو.

کناره های قابلمه (دور تا دور ) کمی روغن می ریزیم. در قابلمه رو می بندیم.

شعله پخش کن روی حرارت کم می ذاریم و قابلمه رو می ذاریم روی شعله پخش کن. حرارت رو کم می کنیم تا زمانی که آماده بشه. معمولا زمانش بین 60 الی 90 دقیقه س. ولی بازم چک کنین.

وقتی آماده بشه از کناره های قابلمه بخار می زنه بیرون.

زمانی که احساس کردین آمادست , در قابلمه رو باز کنین اگه دیدین کناره هاش طلایی یعنی دیگه آماده شده . بلافاصله قابلمه رو داخل ظرف آب می ذاریم و برمی داریم ! با این کار به قابلمه شک وارد میشه و دیگه چیزی به قابلمه نمی چسبه.

 حالا با کمک کارد یا چاقو کناره های قابلمه رو جدا می کنیم .

یه دیس سر قابلمه می ذاریم و قابلمه رو بر عکس می کنیم داخل دیس. اینجوری ته چین خوشگل مون کاملا درسته بر می گرده.

نکته!

--- من یه دونه تخم مرغ شکسته شده تو یخچالم داشتم , اونو به علاوه یه ق ماست به برنج آبکش شده اضافه کردم و خوب هم زدم.  تو دستور چیزی از تخم مرغ گفته نشده!!!

 --- وقتی گوشت و اسفناج رو می ریزین سعی کنین به کناره های قابلمه نفوذ نکنه! که شکل نهایی کار فقط برنج دیده شه.  من سعی کردم اما موقع برنج ریختن , بعضی از اسفناج ها انگاری سر خوردن و رفتن کناره های قابلمه :)

--- قابلمه رو روی شعله بزرگ بذارین تا دور تا دورش طلایی بشه.

 --- بجای رب انار می تونین از آلو بخارا استفاده کنین.

--- من از گوشت چرخ کرده استفاده کردم. بعد از اینکه با پیاز سر تف دادم , گذاشتم بپزه و آلو بخارای خیس خورده رو بهش اضافه کردم. یادتون باشه دونه های آلو رو جدا کنین!!!!

---داخل دستور از پیاز استفاده نکرده ولی من نمی تونم غذای بدون پیاز بخورم :)

نوش جونتون.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form