قیمه ی جنوبی

سلام.

خیلی قدیما از سمت کاشان به جنوب , قیمه رو با نخود درست می کردن. الان نمی دونم که هنوزم با نخود می خورن یا نه! اما منی که اولین بارم بود و درست می کردم خییییییییییییییییلی خوشم اومد!

نخود و گوشت حالت نیم کوب داره و بدون رب درست می شه که من با اجازه خودم رب اضافه کردم:)

مواد لازم :

گوشت : نیم کیلو

تخود : 2 پ

پیاز : 1 عدد

لیمو عمانی : 3 عدد

زردچوبه و فلفل و نمک : کمی

رب : داخل دستور نبود ولی من زدم.

گلاب : 3-2 ق غ ( اختیاری )

 

طرز تهیه :

نخود رو 2-3 شب خیس کنین.بعد با گوشت بذارین بپزه.

وقتی هر دو کاملا پخته شد ,نخود و گوشت رو با هم بر میداریم و آبشم یه کنار می ذاریم, لازم داریم.

نخود و گوشت پخته شده رو با گوشت کوب نیم کوبشون می کنیم.

من تقریبا له کردم! نخواستم شکل نخود دیده شه.

یه پیاز تف می دیم و زردچوبه و رب هم بهش اضافه می کنیم.

با مواد مخلوط می کنیم و اب خود گوشت و نخودو بهش اضافه می کنیم و اجازه می دیم تا خوب جا بیوفته.

--- باید هر چند دقیقه یه بار هم بزنین تا ته نگیره.

زمانی که دیدین داره جا میوفته , چند ق گلاب به غذا اضافه کنین که خیییییییییییلی تو طعم غذا موثر.

به نظر من و آقای شوهر که خیلی خوشمزه بود.

---این غذا با پلو سفید یا شگر پلو خورده میشه. همین طور بدون سیب زمینی سرخ شده!!

حتما درست کنین.

نوش جونتون.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form