مرغ زنجبیلی ( هندوستان)

سلام.

یادتونه طرز تهیه زنجبیل خونگی رو گفتم ! پودر زنجبیل خانگی

حالا با همون زنجبیلایی که با دستای خوشگل خودمون درستش کردیم , می خوایم یه مرغ خیییییییییییییییییلی خیلی خوشمزه درست کنیم. 

این مرغ زنجبیلی مربوط میشه به هندوستان. اصلا تند و فلفلی نیس! یه غذای معمولی که عطر زنجبیل و سیر مستت می کنه. خییییییییییییییییلی خوشمزس.فوق العادس!

من غذا رو داخل تابه رژیمی درست کردم. شکلش به قشنگی غذای روغنی نیس! کلا غذای روغنی خوشگلتر اما خب ضررشم خوشگلتر :)

حالا چه روغنی چه غیر روغنی ولی حتما حتما این غذا رو برای یه بارم که شده تست کنین! عاااااااااااااالیه! 

 

مواد لازم :

مرغ درشت : 1 عدد

سیر کوبیده : 3-4 پر

آب لیموی تازه : 1 پ

زنجبیل ساییده : 1 ق غ

شکر : 1 ق غ

آرد و نمک و فلفل 

 

طرز تهیه :

اول اینکه مرغ رو تکه می کنیم اما نه تیکه های کوچیک!

و بعد مزه دارش می کنیم به این صورت که :

آب لیموی تازه , سیر کوبیده شده , زنجبیل ,نمک و فلفل رو داخل طرفی می ریزیم و مرغ رو داخل مایه می گردونیم و می ذاریم داخل همون مایه 2-3 ساعت داخل یخچال بمونه.

برای ظرفتون درپوش بذارین.

تکه های مرغ رو بعد از مزه دار کردن , از مایه در بیارین و داخل آرد بغلطونین. و بندازین داخل روغن داغ.

--- مایه رو بیرون نریزین!!!!

داخل روغن تا زمانی بمونه که هر دو طرفش سرخ شه. ( تو دستور گفته 3 دقیقه هر طرف)

من بیشتر گذاشتم چون از تابه رژیمی استفاده کردم.

بعد از  سرخ شدن , فر رو روشن کنین و بذارین رو 200 درجه تا گرم شه.

مرغ رو روی کاغذ روغنی بذارین و شکر رو روی مرغ ها بپاشین و بذارین طبقه بالایی فر نیم ساعت بمونه.

یه ربع آخر , اون مایه ای که کنار گذاشته بودین! همونو داغ کنین و بریزین روی مرغ هاتون. 

--- من اون مایه رو صافی کردم و ریختم روی مرغ هام. داغ نکردم ! ولی شما داغ کنین.

--- من چون مرغم تو روغن سرخ نشده بود مجبور شدم گریل هم چند دقیقه ای روشن کنم.

یه غذای  خییییییییییییلی خوشمزس که به صورت سرد هم خورده میشه.

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form