مرغ بریان هندی

سلام.

بازم غذای هندی خییییییییلی خوشمزه!!!!

مرغ بریان هندی تا جایی که من می دونم دو مدل داره که من مدل آسونه رو انتخاب کردم :) هم آسونه و هم خیلی خوشمزه!

مواد لازم :

مرغ درشت تکه شده: 1 عدد

پیاز : 1 عد

سیر : 2-3 پر

دارچین : 1 ق چ

فلفل قرمز : 1-2 ق چ

فلفل سیاه : 1-2 ق چ

زردچوبه : 1-2 ق چ

نمک 

 

طرز تهیه :

مرغ رو تکه کنین. هر اندازه ای که دوست دارین و بعد مزه دارش کنین.

پیاز رنده شده, سیر کوبیده شده, زردچوبه , فلفل قرمز , فلفل سیاه و دارچین رو با کمی نمک مخلوط کنین و به مرغ بمالین و 2 ساعتی بذارین استراحت کنه و خوب مزه دار شه.

1 پ روغن رو داغ کنین و مرغ رو ده دقیقه داخل روغن تف بدین تا رویش طلایی شه.

بعد نصف پ آب بریزین داخلش و در قابلمه رو ببندین و بذارین با حرات کم بپزه.

--- تا نیم ساعت در تابه رو باز نکنین. (البته هر از گاهی قابلمه رو یه تکونی بدین تا مطمئن شین آب دار هنوز!

ولی اگه با حرارت کم بذارین بپزه هیچ اتفاقی نمیوفته.

بعد از اینکه ابش خشک شد , و مرغ ها هم پخته و هم بریون شدن می تونین سرو کنین.

نوش جونتون.

--- من معمولا اندازه مرغمو کمتر می گیرم اما برای مزه دار کردن دست به اندازه نمیزنم! 

--- اگه آبش خشک شد و فک می کنین هنوز نپخته , یه خورده دیگه آب جوشیده اضافه کنین. هر چند که اگه در قابلمه بسته باشه و حرارت کم باشه , کامل پخته میشه.

 

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form