کشک و بادنجان کوبیده

سلام.

کشک بادمجونو من همیشه به صورت ورقه ای درست می کنم تازگی به صورت کوبیده درست می کنم چون خیلی ها این مدلی درست می کنن گفتم منم از قافله عقب نمونم :)

اون مدل ورقه ای هم انشاالله تو یه پست جدا میذارم.

مواد لازم :

بادنجان : 4 عدد

پیاز : یک عدد

سیر : 2 حبه

 

نویسنده کتاب گفته "بادنجان" برای همین نوشتم وگرنه من می گم بادمجون :)

طرز تهیه :

بادمجونا رو من همیشه بعد از شستن و پوست گرفتن , از وسط نصف می کنم و تو سبد می چینم و روشو نمک می زنم تا تلخی بادمجون گرفته شه. بعد از یه ربع روی بادمجون مث شبنم میشه  و اون وقت آبشو تکون می دم و سرخ شون می کنم.

بعد از سرخ کردن , پیازو سرخ می کنم و سیر هم یه سر تف می دم و بادمجونو بهش اضافه می کنم و می ذارم با کمی آب بجوشه.

بعد از اینکه بادمجونا پخته شد نمک و فلفل اضافه می کنم و حرارت رو خاموش می کنم و می ذارم کمی سرد شه و بعد با گوشتکوب می کوبم.

من با اجازه خودم گوجه هم اضافه کردم :)

وقتی همه رو با هم له کردم آماده میشه برای نوش جان کردن :)

برای تزیین هم با نعنا داغ و گردو خرد شده و کشک تزیین می کنیم که من با کشک فقط تزیین کردم که کشکو داخل قیف ریختم و طرحمو کشیدم.

برای رنگ قرمز , پودر لبو به کشک زدم که اینجا گفتم : پودر لبو (رنگ غذا طبیعی)

و برای زرد هم زعفرون قاطی کشکم کردم.

یه نکته!

برای دورگیری هاتون , کشک خالی استفاده کنین اما برای کشک رنگی کمی آب هم قاطی کشک تون بکنین. من برای رنگ قرمز استفاده نکردم برای همین روون و تمیز در نیومده!

نوش جونتون.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form