دیزی

سلام.

چند وقت پیش یه عزیزی دیزی درست کرده بود تو فر که عاااااالی شده بود! از اون روز من عاشق دیزی شدم و تصمیم گرفتم درست کنم و بعد از چند ماه بالاخره تصمیمم عملی شد و شد این دیزی خوشگل و خوشمزه!

مواد لازم :

گوشت

دنبه

نخود

لوبیا

سیب زمینی

پیاز 

گوجه

رب گوجه فرنگی

مغز لیمو عمانی

زردچوبه و نمک و فلفل

طرز تهیه :

نخود و لوبیا رو از شب قبل خیس کنین. ( من دو روز قبل خیس می کنم) 

داخل ظرف دیزی تون , گوشت , یه تیکه دنبه, نخود , لوبیا , یه تیکه پیاز , چند برش سیب زمینی , یک گوجه و یه خورده مغز لیمو عمانی بندازین.( من همون یه تیکه پیازو خورد می کنم )

روش اب بریزین ولی نه لب ریز. تا جای گردنه ظرف کافیه.

درشو ببندین و بذارین داخل فر با 180 درجه دما.

--- لازم نیس فرتون از قبل روشن باشه!

هر نیم ساعت یه بار همون اوایل چک کنین تا اگه آبش کم شده بهش اب جوشیده اضافه کنین. برای من بعد از 1 ساعت و نیم آبش کمی تبخیر شد و دوباره آب جوشیده ریختم.

بعد از 2 و نیم ساعت که پخته بود , رب تفت دادم به همراه زردچوبه و نمک و فلفل و ریختم داخل دیزی.

یه نیم ساعت که گذشت از فر آوردم بیرون و.....

شوهرم خیلی خوشش اومده بود. خودمم که ذوقی... 

راستش اصلا باورم نمیشد که می شه دیزی رو تو خونه درست کرد. اگه فر ندارین می گن میشه ظرف دیزی رو روی شعله پخش کن با حرات کم گذاشت , اما من خودم امتحان نکردم!

--- این آبگوشت با ابگوشتای دیگه فرق می کنه! اصلا همچیش بهتر. خیلی عااااااااالی بود.

--- برای من حدودا 3 ساعت داخل فر بود با همون 180 درجه دما.

حتما امتحان کنین.

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form