خورش آلو گشنیز( جنوب ایران)

سلام.

داخل این خورش خوشمزه بجای آلو از سیب زمینی استفاده شده. دلیلشم اینه که زمان قدیم چون سیب زمینی از هندوستان وارد می شده , مردم جنوب , مث هندی ها بهش می گفتن " آلو " و گاهی اوقات هم می گفتن " آلو زمینی". 

کم کم الو شد سیب زمینی اما این غذا همچنان همون آلو گفته میشه.

عکسم زیاد خوب نشد اما برخلاف ظاهرش , باطنش خیلی خوبه :)

مواد لازم :

گوشت : نیم کیلو

سیب زمینی : 2-3 عدد

گشنیز : 1 کیلو

سیر : 3-4 پر

پیاز : 1 عدد

گرد لیمو عمانی : 1-2 ق 

فلفل قرمز : 1 ق چ

زردچوبه : 1 ق چ

 

طرز تهیه :

پیازو ریز می کنیم و تفت می دیم. و بعد سیر کوبیده شده , فلفل قرمز و زردچوبه هم اضافه می کنیم و یه چرخ می دیم.

گوشت خورد شده هم اضافه می کنیم و یه کوچولو چرخش می دیم و بعد آب اضافه می کنیم و اجازه می دیم تا گوشت بپزه.

گشنیزو خورد کنین و با کمی روغن تفت بدین تا آبش گرفته بشه.

وقتی گوشت تون تقریبا پخته شد , سیب زمینی ها رو پوست بگیرین و به اندازه یه گردو برش بزنین و به قابلمه گوشت تون اضافه کنین. همراه با سیب زمینی , گشنیز و گرد لیمو عمانی هم اضافه کنین.

در قابلمه رو بذارین و اجازه بدین تا غذا کاملا پخته و جا بیوفته.

و در آخر هم نمک غذا رو اضافه کنین و بچشین.

--- اگه غذا آب داشت در قابلمه رو باز بذارین تا آبش تبخیر شه و خورش به روغن بیوفته.

--- بجای گرد لیمو عمانی , آبغوره هم می تونین اضافه کنین.

غذای خوشمز ایه. 

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form