ته دیگ زعفرونی

سلام.

اینم ته دیگ زعفرونی خوشمزه:

 مواد لازم :

تخم مرغ : 2 عدد

ماست : 1 ق غ

نمک: مقداری

زعفرون دم کرده: مقداری

گلاب : مقداری

برنج

 

طرز تهیه :

تخم مرغ رو داخل کاسه ای می شکنیم و با چنگال هم می زنیم.

ماست , نمک , گلاب و زعفرون هم اضافه و مخلوط می کنیم. (ماست رو قبل از اضافه کردن , به تنهایی خوب هم بزنین و بعد به مواد اضافه کنین)

حالا کمی برنج آبکش شده اضافه می کنیم و با احتیاط زیرو رو می کنیم طوری که برنج خرد نشه.

--- اندازه دقیق برنج رو نمی دونم! آخه بستگی به مایه تون داره ولی تقریبا یک پ میشه.

--- مخلوط مون نباید خیلی سفت یا خیلی شل باشه.

بعد از آماده کردن , داخل قابلمه رو مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت متوسط می ذاریم تا داغ شه.

--- مقدار روغن باید تقریبا دو برابر زمانی باشه که برای ته دیگ معمولی استفاده می کنین. 

بعد از داغ شدن , مخلوط رو می ریزیم و سریع شروع می کنیم به صاف کردن و بعد هم باقی برنج رو می ریزیم.

قابلمه رو روی شعله پخش کن می ذاریم و حرارتو کم می کنیم تا زمانی که برنج دم بکشه.

--- نکته!!!

زمانی که قرار ته دیگ پلوتون , ته دیگ زعفرونی باشه, برنج رو از حد معمول بیشتر بگیرین , چون قرار مقداری برای ته دیگ استفاده بشه . در غیر این صورت برنج تون کم میاد!!!

نوش جونتون

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form