آبگوشت لپه

سلام.

آبگوشت کلا غذای مورد علاقه منه حالا هر مدلی که می خواد باشه.

ایشون آبگوشت لپه هستن که خیلی خوشمزن :

دقیقا مث همون ابگوشت خودمون هس. من تفاوتی احساس نکردم! شایدم چون آبگوشت منم همین طوریه برای همین! فقط من به جای لپه ,  نخود و لوبیا سفید می زنم.

مواد لازم :

گوشت با استخوان : 750 گرم

پیاز : 1 عدد

لپه : 2 پ

لیموی عمانی : 2-3 عدد

دارچین : 1 ق چ

زردچوبه : 1-2 ق چ

نمک و فلفل

سیب زمینی : 4 عدد

گوجه : 4 عدد

 

طرز تهیه :

لپه رو از شب قبل خیس می کنیم .

گوشت و لپه ی خیس خورده رو با هم می ذاریم رو حرارت تا به جوش بیاد. وقتی به جوش اومد , کف روشو می گیریم. زیرشو کم می کنیم تا به دل بپزه.

یه دونه پیاز 4 قاچ می کنیم( من همیشه ریز می کنم)  به همراه لیمو عمانی سوراخ شده , زردچوبه و فلفل , داخل قابلمه می ریزیم.

آخرای پخت , سیب زمینی و گوجه رو اضافه می کنیم.

--- این آبگوشت رب نداره به خاطر داشتن گوجه , ولی من گوجه رو حذف کردم و رب زدم . 

 وقتی غذامون حاضر شد , نمکشو اندازه و حرارت رو خاموش می کنیم.

روی ظرف آبگوشت یه گرد دارچین می پاشیم و نوش جان می کنیم.

 --- اینکه گفتم گوشت و لپه رو با م می ذاریم بستگی به نوع گوشت و لپه تون داره. برای من هر دو با هم می پزه. اگه گوشت تون دیر پز یا لپه تون زود پز , هر دو رو با هم نذارین! البته هر چند که آبگوشت و قرار هر دو کوبیده شه :)

نوش جونتون.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form