سلام.
دمی مرغ به سبک مردمان شمال اسپانیا که بسیار راحت و خوشمزس!
شکلش شاید ساده باشه اما طعمش عااااالیه!
مواد لازم :
برنج : 3 پ
ران و سینه مرغ : نیم کیلو
فلفل دلمه ای : 1 عدد
پیاز : 1 عدد
سیر : 3-4 پر
برگ بو : 1 پر
روغن زیتون : 4-5 ق غ ( من از روغن معمولی استفاده کردم)
نمک و فلفل
طرز تهیه :
مرغ رو یه سر تفت کوچیک می دیم و بهش آب اضافه می کنیم به همراه برگ بو تا خوب بپزه.( من فقط با برگ بو گذاشتم بپزه)
پیازو ریز می کنیم و داخل روغن زیتون یه سر تفت می دیم و بعد سیر کوبیده شده , فلفل دلمه ای خرد شده رو اضافه می کنیم. همه رو با هم مخلوط و تفت می دیم تا پیاز بلوری شه.
بعد از بلوری شدن پیاز, برنجی که از قبل خیس خورده رو به همراه 6 پ آب و نمک و فلفل میریزیم داخل همون قابلمه پیازها, تا به جوش بیاد. بعد زیر حرارت رو کم می کنیم تا آب برنج تبخیر شه.
برنج رو زیرو رو می کنیم و مرغ های آماده شده رو روی برنج می ذاریم.
زیر قابلمه شعله پخش کن می ذاریم و حرارت رو کم می کنیم تا برنج دم بکشه.
و بعد از آماده شدن هم نوش جونتون می کنین.
--- میزان اب من کاملا چشمیه! اگه دمی هاتون خوب میشه پس با همون اندازه خوددتون درست کنین .
--- تو دستور گفته زمانی که برنج رو ریختین داخل قابلمه و برنج به جوش اومد , مرغ هم بریزین تا دوباره بجوشه. ولی من این کارو نکردم چون مرغم خیلی پخته بود و اگه می ذاشتم داخل قابلمه و می خواستم برنج رو هم بزنم کلا مرغام باز میشد و چیزی ازش باقی نمی موند.