مرغ مُسَلَّم( هندوستان)

سلام.

مرغ مسلم یه غذای بسیـــــــــــــار خوشمزس! یه غذای هندی با ادویه های خیلی خوش عطر...

مواد لازم :

سینه و ران مرغ : 1 کیلو

پیاز : 1 عدد

سیر : 3-4 پر

گوجه فرنگی : 4-5 عدد

تخم گشنیز : 2 ق غ

زیره : 1 ق چ

دارچین : 1 ق چ

زنجبیل : 1 ق چ

زردچوبه : 1 ق م

هل : اندکی

میخک : اندکی

نمک و فلفل

کره 

 

طرز تهیه :

--- تمام ادویه های این غذا که اندازه هاشو نوشتم همه ساییده شدس.

همه ی ادویه ها رو با پیاز رنده شده , سیر کوبیده شده و نمک و فلفل مخلوط می کنیم.

به تکه های مرغ می زنیم و 1-2 ساعت استراحت می دیم تا خوب مزه دار شن.

کره رو داغ می کنیم و تکه های مرغ رو داخلش تفت می دیم ( 10 دقیقه) .

گوجه ها فرنگی ها رو پوست می گیریم و خرد می کنیم و به مرغ تفت داده شده مون اضافه می کنیم.

در قابلمه رو می ذاریم و حرارت رو کم می کنیم تا به دل پخته شه.( نیم ساعت شاید کمی بیشتر)

--- گوجه ها آب می ندازن پس نگران نباشین که بخواد بسوزه. اما هرازگاهی بهش سر بزنین. اگه هنوز نپخته بود و از طرفی آبش تموم شده بود , بهش کمی آب جوش اضافه کنین.

نوش جونتون.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form