آبگوشت ساده

سلام.

آبگوشت ساده بسیــــــــــــار خوشمزه!

مواد لازم :

گوشت آبگوشتی : 750 گرم

نخود و لوبیا سفید : 2 پ

پیاز : 1 عدد

لیمو عمانی : 2-3 عدد

زردچوبه : 1-2 ق چ

دارچین: کمی

نمک و فلفل

 

طرز تهیه :

جبوبات رو از شب قبل خیس می کنیم.

گوشت و به همراه حبوبات و آب می ذاریم روی حرارت با شعله زیاد. وقتی جوشید , کف روشو می گیریم و حرارتو کم می کنیم تا به دل بپزه. 

بعد از یه ساعت که از زمان پختشون گذشت , زردچوبه , پیاز چارقاچ ( من ریز می کنم) , فلفل رو اضافه می کنیم.

زمانی هم که آماده شد , دنبه ی آبگوشت رو جدا می کنیم و می کوبیم و به قابلمه اضافه می کنیم.

بعد از یه ربع , نمکشو اندازه و حرارتو خاموش می کنیم.

موقع کشیدن ,روی آبگوشت کمی دارچین می ریزیم.

آبگوشت مون در نهایت باید یک لیتر ( 4 پ ) آب داشته باشه.

--- من زمانی که دارم نمکشو می زنم , دارچین هم می ریزم.

---رب هم می زنم چون همسر جان بدون رب نمی خورن. رب و با روغن خود آبگوشت (دنبه) کمی تف می دم به قابلمه اضافه می کنم.

--- این آبگوشت ساده بود , برای آبگوشت رسمی , سیب زمینی و گوجه فرنگی هم می زنن.

--- موقع کشیدن , لیمو عمانی ها رو جدا کنین و بعد شروع کنین به کوبیدن. لیمو عمانی مث یه ظرف ترشی عمل می کنه. یعنی تونین لیمو عمانی رو با پشت قاشق خوب فشار بدین تا هر اندازه که دوست دارین ترشی پس بده.

--- زمانی که آب گوشت رو می کشین , باقی مخلفات رو می تونین بکوبین و به عنوان گوشت کوبیده نوش جان کنین. و یا اینکه همین طوری تو بشقاب بریزین و جدا سرو شه.

---آبگوشت هر چی بیشتر پخته بشه , مزه گوشت و حبوبات بیشتر در آب حل میشه , در نتیجه مزه گوشت کوبیده تون کمتر و مزه آبگوشت تون بیشتر میشه.

--- پیاز , سبزی خوردن و ترشی هم برای همراهی با آبگوشت خوشمزه تون فراموش نشه.

نوش جونتون.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form