آش جو

سلام.

آش جو چند مدل داریم که ایشون یه مدلش هستن و  بسیــــــــــار خوشمزه!

مواد لازم :

گوشت با استخوان : نیم کیلو

جو : 3 پ

نخود : 1 پ

عدس : 1 پ

سبزی: یک کیلو (تره , جعفری , شوید و گشنیز به مقدار یکسان. من که با نصف مواد درست کردم از هر کدوم یه بسته ریختم)

کشک : 2 پیمانه

پیاز : 1 عدد

زردچوبه : 1-2 ق م

نعنا داغ 

سیر داغ

نمک و فلفل

 

طرز تهیه :

من با نصف مواد درست کردم و تقریبا برای 5-6 نفر میشه.

--- آش جو در اصل با گوشت درست می شه اما میشه با آب قلم هم درست کرد. من آب قلم استفاده کردم. حتی بدون آب قلم هم خوشمزس.

حبوبات رو از شب قبل خیس می کنیم.

یه کتری پر آب می ذاریم تا به جوش بیاد تا وسط کار هر موقع نیاز داشتیم استفاده کنیم.

گوشت , نخود و پیاز چارقاچ (من رنده کردم) رو با هم می ذاریم تا بپزه.در آخر پخت , عدس هم اضافه می کنیم تا یپزه.

سیر داغ , زردچوبه و فلفل به قابلمه اضافه می کنیم.( من یه پیاز هم تفت می دم)

سبزی رو نیم ساعت قبل از اینکه بخوایم حرارت رو خاموش کنیم, خوب ریز می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.

--- اگه آش تون آب نداشت, آب جوشیده بهش اضافه کنین.

جو هم جداگانه می ذاریم تا کاملا پخته شه.وقتی کاملا پخته شد , دو سومشو داخل مخلوط کن می ریزیم.

همه ی جوها رو ( چه داخل قابلمه چه داخل مخلوط کن رو) به قابلمه آش اضافه می کنیم .

گوشت هم ریشه ریشه می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.

می ذاریم تا به جوش بیاد و بعد کشک و نمک رو اضافه می کنیم و قبل از به جوش اومدن حرارت رو خاموش می کنیم.

آش رو با نعنا داغ تزیین می کنیم.( من پیاز داغ هم گذاشتم)

--- اگه شوید تازه نداشتین, می تونین از شوید خشک هم استفاده کنین , اونم خوب میشه.

نوش جونتون.

 

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form