خورش هویج و لوبیا سبز

سلام.

یه خورش بسیار خوشمزه :

شکل غذا خوشگلتر از الانش بود اما تنظیمات دوربین بهم ریخته بود و منم یاد نداشتم باید چیکار کنم. برای همین زیاد خوب نشده عکسا. ولی به دستور غذا اطمینان کنین. بسیار خوشمزه و لذیذ!

مواد لازم :

گوشت : نیم کیلو

پیاز : 1 عدد

هویج : 5-6 عدد

لوبیا سبز : 300 گرم

رب گوجه فرنگی : 2-3 ق غ

نمک و فلفل و زردچوبه

 

طرز تهیه :

--- برای این خورش خوشمزه , لوبیا و هویج رو به اندازه 3-4 سانت (تقریبا دو بند انگشت) ریز میکنیم.

--- لوبیا سبز رو بعد از خورد کردن , با کمی اب بجوشونین و بعد از جوشیدن آبکش کنین و روشو اب سرد بگیرین.

 

 پیاز رو ریز می کنیم و داخل تابه با چند قاشق روغن تفت می دیم. 

گوشت ریز شده هم اضافه می کنیم و 5-6 دقیقه می چرخونیم.

رب رو اضافه می کنیم و یه سر تفتی میدیم و بعد از 2-3 دقیقه آب اضافه می کنیم تا به جوش بیاد .

بعد از به جوش اومدن, در قابلمه رو می ذاریم و حرارت رو کم می کنیم تا به دل پخته بشه.

بعد از پخت گوشت , هویج و لوبیا سبز رو به همراه فلفل اضافه می کنیم .

وقتی خورش جا افتاد , نمکشو اندازه و حرارت رو خاموش می کنیم.

--- این خورش باید کمی آب داشته باشه.

--- ما همیشه این مدلی درست می کنیم ولی داخل دستور هویج رو فندقی خرد کرده که من مث همیشه خودمون درست کردم و به نظرم این مدلی خوشگلتر :)

 --- من رب رو همیشه آخر غذاهام اضافه می کنم ولی طبق دستور براتون نوشتم.

--- این غذا زردچوبه نداره ( طبق دستور!) ولی من غذایی که زردچوبه نداشته باشه نمی تونم بخورم :) زردچوبه رو بعد از تفت دادن پیاز اضافه می کنم.

نوش جونتون.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form