سوپ جو

سلام.

سوپ جو یکی از خوشمزه ترین سوپ هایی هس که من همیشه درست می کنم و داداشم همیشه میگه :" سوپ جوهات حرف نداره!" و من کلی کیف می کنم :)

موادم همیشه چشمی هس برای همین هم الانم می خوام چشمی آموزش بدم :)

مواد لازم :

جو

هویج نگینی

پیاز

آب مرغ یا آب قلم

رب

فلفل و نمک

طرز تهیه :

اول اینکه جو رو روز قبل خیس می کنیم.

جو رو با آب می ذاریم روی حرارت تا به جوش بیاد. بعد از به جوش اومدن , هویج های نگینی رو با پیاز تف داده شده به همراه زردچوبه اضافه میکنیم.

زیر حرارت رو کم می کنیم و می ذاریم تا به دل بپزه.آب مرغ یا اب قلم هم اضافه می کنیم.

وقتی کامل پخته شد , رب تف می دیم و به قابلمه اضافه می کنیم به همراه نمک و فلفل.

و بعد هم حرارت رو خاموش می کنیم و داخل ظرف سوپ می کشیم و روش رو با جعفری تازه ساطوری و زرشک تزیین می کنیم. ( من جفری خشک هم استفاده می کنم)

--- بعضی ها خود مرغ پخته شده هم می ریزن که اونم خوشمزه می شه.

--- میزان هویج نباید زیاد باشه . تو طعمش اثر می ذاره.

نوش جونتون.

 

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form