شوید لوبیا پلو

سلام.

یکی از دوستام تو کار طب سنتی بود خییییییییییییییییلی وقت پیشا بهم می گفت , "لوبیا چشم بلبلی " برای پایین آوردن قند خون خیلی خوبه.

نمیدونم تا چه اندازه این حرف واقعیت داره و ثابت شدس! ولی وقتی لوبیا چشم بلبلی رو می بینم یاد حرف دوستم میوفتم.

شوید لوبیا پلو از اون غذاهای خیلی خوشمزه و سادس که هم میشه با مرغ و گوشتی که با پیاز و کشمش تف می دیم بخوریم و هم میشه به تنهایی با ماست خورد . البته با ماهی هم میشه.

مواد لازم :

برنج : 3 پ

لوبیا چشم بلبلی : 2 پ

شوید تازه: 2 پ ( میشه از شوید خشک هم استفاده کرد ولی خب اندازه کمتر میشه دیگه!)

 

طرز تهیه :

من همیشه لوبیا رو چشمی می ریزم. این دفعه که با دستور درست کردم به نظرم لوبیاش زیادی بود! یه کوچولو میزان لوبیا رو کمتر کنین.

لوبیا رو از شب قبل خیس می کنیم. می ذاریم با مقداری آب بپز.

برنج رو آبکش می کنیم.

ته قابلمه ته دیگ می ذاریم بعد یه لایه برنج , یه لایه لوبیای پخته شده , و یه خورده شوید ساطوری شده.( می تونین از شوید خشک هم استفاده کنین)این کارو ادامه می دیم ...

در قابلمه رو می ذاریم و اجازه می دیم روی شعله پخش کن تا دم بکشه.

زمانی که دم کشید یه خورده روغن می ذاریم داغ شه و روی پلو می ریزیم.

من این غذا رو همیشه به صورت کته درست می کنم.

یه غذای ساده و آسون و خوشمزه!

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form