ترشه شامی( گیلان)

سلام.

ترشه شامی یه غذای خیلی خوشمزس! مث کتلت گوشت تقریبا با این تفاوت که خیلی خوشمزه تر و اونم بخاطر آبغوره آخر کار که طعم غذا رو چندین برابر خوشمزه تر می کنه.

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده : نیم کیلو

پیاز : 1 عدد

جعفری : نیم پ

تخم مرغ : 1 عدد

سیب زمینی پخته شده : 1-2 عدد

آبغوره : نیم پ

نمک و فلفل

 

طرز تهیه :

سیب زمینی رو می ذاریم بپزه. 

گوشت رو با پیاز رنده شده , جعفری خورد شده , تخم مرغ , نمک و فلفل در یک ق اب داغ داخل ظرف می ریزیم . ( من آب داغ نزدم و نفهمیدم برای چی اضافه می کنه!)

سیب زمینی رو می کوبیم و به گوشت اضافه می کنیم خب همه رو با هم چنگ می زنیم و مخلوط می کنیم.

وقتی مایه مون آماده شد , به اندازه یه تخم مرغ بر می داریم و کف دست پهنش می کنیم و تو روغن داغ ! سرخ شون می کنیم. 

بعد از سرخ شدن تمام شامی ها , می ذاریمشون دوباره تو تابه و روشونو آبغوره می ریزیم و حرارت رو کم می کنیم تا 20 دقیقه بپزه.

این شامی های خوشمزه رو می تونین با پلو یا نون نوش جونتون کنین.

--- من تو تابه رژیمی سرخ شون کردم. 

--- بعد از اینکه آبغوره رو اضافه کردیم , شامی ها رنگشون عوض میشه و پر رنگتر و خوشگل تر میشن.

--- خیلی خوشمزس.

نوش جونتون.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form