قیمه لا پلو

مواد لازم : تمام اندازه های مواد به صورت چشمی هست!

برنج - پیاز -  لپه - گوشت چرخ کرده -زرد چوبه - دارچین - هل - زعفران - پودر لیمو عمانی - نمک - گلاب - سیب زمینی (هم برا ته دیگ و هم برای تزئین)

طرز تهیه:

اول پیاز رو ریز و سرخ می کنیم, وقتی طلایی شد , زرچوبه رو اضافه می کنیم و بعد گوشت چرخ کرده رومی ریزیم وتف می دیم.

لپه های پخته شده , دارچین , هل , نمک , فلفل وپودر لیمو عمانی رو هم اضافه می کنیم و 2 لیوان آب می ریزیم داخل قابلمه و درشو می ذاریم تا پخته شن.

نیم ساعت آخر پیاز و گوشت رو اضافه می کنیم و در میذاریم خوب جا بیوفته.

 حالا تا خورش جا بیوفته , می ریم برنج روآماده می کنیم .

برنج رو مدل آبکشی درست می کنیم و یه کم خام بر می داریم.

خورش هم وقتی که کاملا ابش خشک شد و و خوب جا افتاد(اگه با حوصله درست کنین و زیر گاز و کم کنین خورش به روغن میوفته) زیرشو خاموش می کنیم.

حالا کف قابلمه برنج تونو سیب زمینی بذارین و بعد یه کم از برنج ها تون بریزین , بعد یه کم خورش و باز برنج و .... و همین کارو تکرار کنین تا آخر که برنج باشه.یه کم زعفرون دم کرده هم روی برنج بریزین.

زیر گازو کم کنین و بذارین دم بکشه. من یه ذره گلاب(به اندازه در خود ظرف گلاب) روی برنجم ریختم.

خب تا زمانی که غذاتون دم بکشه برین سیب زمینی سرخ کنین برای تزیین غذا.

وقتی دم کشید می تونین سرو کنین. نوش جونتون.

* می تونین گوشت چرخ کرده هاتونو , گرد کنین وتوی خورش بریزین و می تونین مث من همین جوری بریزین.

* برای خوش طعم شدن گوشت ها, یه پیاز خیلی کوچیک توی گوشت چرخ کرده ها رنده کردم , خوب ورز دادم و بعد تو خورشتم ریختم.

* می تونین سیب زمینی سرخ شده رو مث خورش لابلای برنج بذارین. من این کارو نکردم چون اونطوری از شکل سیب زمینی خوشم نمیاد!

* می تونین همین گلاب روتوی خورشت تون بریزین.

 

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form