آش بادنجان(ملایر)

سلام.

یه آش خییییییلی خوشمزه به اسم آش بادمجون. خیلی خوشمزس.

مواد لازم :

بلغور گندم : 2 پ

گوشت دنده گوسفند : نیم کیلو

عدس : 1 پ

بادنجان : 250 گرم

پیاز : 2 عدد

زردچوبه : 1 ق م

نعنا داغ و سیر داغ

نمک و فلفل

 

طرز تهیه :

بلغور و عدس رو به صورت جداگانه از شب قبل خیس می کنیم.

بلغور هم با 6 پ آب داخل قابلمه ای دیگه ای روی حرارت ملایم می ذاریم. هر از گاهی هم میزنیم تا ته نگیره.

گوشت با یه پیاز چارقاچ می کنیم و به همراه زردچوبه و فلفل و 4 پ اب می ذاریم روی حرارت زیاد تا به جوش بیاد. کفشو می گیریم و حرارت رو کم می کنیم تا بپزه.

آخرای پخت گوشت , عدس رو اضافه می کنیم و اجازه می دیم تا هر دو کاملا پخته بشن.

یک پیاز هم ریز می کنیم و تف می دیم و بهش اضافه می کنیم.

وقتی هر دو کاملا پخته شد , استخون گوشت رو جدا می کنیم و گوشت و عدس رو با هم می کوبیم.

گوشت و عدس کوبیده شده رو به قابلمه ی بلغور اضافه می کنیم .

بادمجونا هم حلقه ای می کنیم و سرخ می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.(من بادمجونا رو بعد از حلقه کردن , نمک زدم تا تلخیش گرفته شه. گذاشتم یه ده دقیقه ای موند و بعد شستم و بعد از خشک شدن , سرخ شون کردم)

آش رو روی حرارت ملایم می ذاریم تا زمانی که آش جا بیوفته.

نمک غذا هم اضافه می کنیم.

--- هر وقت هر کجای غذا که لازم بود , به قابلمه آب جوش اضافه کنین.

زمانی که آماده شد , داخل کاسه بکشین و ظرف رو با نعنا داغ و سیر داغ تزیین کنین.

من به جای سیر داغ از پیاز داغ استفاده کردم.

بسیار خوشمزه و لذیذ بود. حتما امتحان کنین.

نوش جونتون.

 

 

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form