No item found! Please check your config!

آش بادنجان(ملایر)

سلام.

یه آش خییییییلی خوشمزه به اسم آش بادمجون. خیلی خوشمزس.

مواد لازم :

بلغور گندم : 2 پ

گوشت دنده گوسفند : نیم کیلو

عدس : 1 پ

بادنجان : 250 گرم

پیاز : 2 عدد

زردچوبه : 1 ق م

نعنا داغ و سیر داغ

نمک و فلفل

 

طرز تهیه :

بلغور و عدس رو به صورت جداگانه از شب قبل خیس می کنیم.

بلغور هم با 6 پ آب داخل قابلمه ای دیگه ای روی حرارت ملایم می ذاریم. هر از گاهی هم میزنیم تا ته نگیره.

گوشت با یه پیاز چارقاچ می کنیم و به همراه زردچوبه و فلفل و 4 پ اب می ذاریم روی حرارت زیاد تا به جوش بیاد. کفشو می گیریم و حرارت رو کم می کنیم تا بپزه.

آخرای پخت گوشت , عدس رو اضافه می کنیم و اجازه می دیم تا هر دو کاملا پخته بشن.

یک پیاز هم ریز می کنیم و تف می دیم و بهش اضافه می کنیم.

وقتی هر دو کاملا پخته شد , استخون گوشت رو جدا می کنیم و گوشت و عدس رو با هم می کوبیم.

گوشت و عدس کوبیده شده رو به قابلمه ی بلغور اضافه می کنیم .

بادمجونا هم حلقه ای می کنیم و سرخ می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.(من بادمجونا رو بعد از حلقه کردن , نمک زدم تا تلخیش گرفته شه. گذاشتم یه ده دقیقه ای موند و بعد شستم و بعد از خشک شدن , سرخ شون کردم)

آش رو روی حرارت ملایم می ذاریم تا زمانی که آش جا بیوفته.

نمک غذا هم اضافه می کنیم.

--- هر وقت هر کجای غذا که لازم بود , به قابلمه آب جوش اضافه کنین.

زمانی که آماده شد , داخل کاسه بکشین و ظرف رو با نعنا داغ و سیر داغ تزیین کنین.

من به جای سیر داغ از پیاز داغ استفاده کردم.

بسیار خوشمزه و لذیذ بود. حتما امتحان کنین.

نوش جونتون.

 

 

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

عضویت در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید..

درباره ما

 

نظرات سایت فعال شد.

ممنون از همراهی شما

آدرس اینستاگرام :  asooneh.ir@