آش دوغ

سلام.

یه آش دوغ خیییییلی خوشمزه!

مواد لازم :

برنج آش : 1 پ سر خالی

تخم مرغ : 1 عدد

دوغ : 3 لیتر ( هر لیتر معادل 4 پ ست)

سبزی آش : 1 پ ( تره , شوید , گشنیز )

نخود : 1 پ

سیر : 5 حبه

آرد برنج : 2 ق غ

 

طرز تهیه :

من با نصف مواد درست کردم ولی تخم مرغ رو همون یه دونه رو زدم.

برنج و نخود و از شب قبل خیس می کنیم.

نخود رو می ذاریم کاملا پخته شه و بعد می ذاریم یه کنار.

تخم مرغ , دوغ رو با همزن دستی مخلوط می کنیم.

--- من از دوغ محلی که غلیظ بود استفاده کردم . با مقداری آب مخلوط و استفاده کردم .

برنج هم بهش اضافه می کنیم و می ذاریم روی حراران ملایم و مرتب هم می زنیم تا دوغ نبره.

وقتی به جوش اومد, نمک , سبزی و نخود پخته شده رو اضافه می کنیم.

سیر رو کاملا له می کنیم و به اش مون اضافه می کنیم.

می ذاریم همه با هم بجوشه تا برنج هم کاملا پخته شه.

زمانی که آش تون جا افتاد و آماده شد , ارد برنج رو با یه خورده آب حل کنین و به آش اضافه کنین و مرتب هم بزنین و بعد از چند دقیقه حرارت رو خاموش کنین.

یه آش خیلی خوشمزه و آسونه.

حتما امتحان کنین.

نوش جونتون.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form